olena_glossy

Vibe Ibiza від Avenue des Parfums

Vibe Ibiza від Avenue des Parfums

Кожен аромат парфумерного бренду AVENUE des PARFUMS розкриває унікальну "душу" певного міста, передаючи його неповторну атмосферу, культурний дух та історію. Запрошую зануритися у подорож до серця Ібіци - до її столиці з ароматом Vibe Ibiza.

Vibe Ibiza від Avenue des Parfums

З першого погляду на коробочку, запаковану плівкою, відчуваєш, що попереду нас чекає незабутня подорож у світ ароматів. Мінімалістичний дизайн, карта, на якій виділена Ібіца ніби запрошують у мандрівку до однієї з найпривабливіших точок планети.

Коробочка висувається вбік і ми бачимо флакон із товстого скла циліндричної форми. Пластикова срібляста кришечка щільно закриває його. Пульверизатор чекає свого часу, щоб розкрити секрети аромату.

Проста, але елегантна етикетка не відволікає від головного – від самого парфуму, пофарбованого у ніжний блакитний відтінок, що подумки переносить до мальовничого Середземного моря.

Тип аромату: квіткові, фруктові

Початкова нота: Апельсин, Рожевий перець, Червона смородина

Нота серця: Жасмин, Півонія, Фіалка, Зелений чай

Кінцева нота: Амбра, Дубовий мох, Кедр, Мускус

На шкірі аромат тримається близько 3-4 годин (поступово стихаючи), на одязі – значно довше, відчуваю його навіть наступного дня (будь-які аромати відчуваю гостро).

Яка ж вона Ібіца?

Ібіца – це острів контрастів: з одного боку, це місце шалених вечірок, а з іншого – тихий куточок для відпочинку та роздумів, і саме цю різноманітність втілює аромат Vibe Ibiza.

З перших нот захоплює кисленький аромат стиглого апельсина та соковитої червоної смородини. Десь далеко ледь відчутна пікантна нота гіркого перцю. Що це, як не мальовничі пляжі та заповітні природні зони з незайманою природою? Вдихаєш і насолоджуєшся цією красою 🌊

В ансамбль аромату вриваються квіткові ноти жасмину та півонії у поєднанні з ароматом зеленого чаю, який дарує відчуття спокою та гармонії. Ми віддаляємось від води та потрапляємо на вузенькі вулички міста з білими будиночками, які традиційно будувалися на острові. Саме завдяки ним Ібіца отримала свою назву. Тут дуже затишно, відчувається спокій 🤍

Кінцеві деревно-зелені ноти делікатно завершують композицію, надаючи їй глибини та загадковості. У поєднанні з попередніми квітковими нотами - це точно про молодіжні вечірки. Ми не знаходимось у їх епіцентрі, але спостерігаємо з цікавістю збоку, за бурхливим нічним життям Ібіци ✨

Для мене аромат Vibe Ibiza дуже близький. Він легкий, приємний та свіжий. Розкриває жіночність та чуттєвість. На 100% мій аромат, який актуальний для будь-якого сезону.