Новий блонд

Новий блонд
Новий блонд

Я завжди була природньою русявою, майже блонд.

З часом почала висвітлювати волосся.

Побачила новинку Joko Blend Anti-Yellow Shampoo і вирішила спробувати, оскільки раніше не користувалась тонувальними засобами.

Ефект мене більш, як потішив, оскільки волосся в мене схоже на меліоррване, тому шампунь особливо взяв білі пасма і додав холодного платинового відтінку.

Легке застосування, всього 3 хв тримати на волоссі.

Шампунь синього кольору, гарно піниться, ефективно та м’яко очищує волосся від усіх забруднень. Завдяки спеціальній формулі з фіолетовим пігментом засіб вирівнює тон і надає волоссю холодного відтінку. Протеїни шовку та пшениці забезпечують зміцнювальну та зволожувальну дію, запобігають сухості й появі посічених кінчиків. Кератин відновлює структуру волосся і захищає від негативного впливу довкілля.

З даним шампунем моє влосося свіже, блискуче і виглядає немов після салону.

Тонуючі шампуні бажано використовувати 1 раз на тиждень, оскільки він забирає жовтизни та зберігає холодний відтінок протягом 3-4 наступних разів миття голови.

Склад : Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamide DEA, Propylene Glycol, Glycerin, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Silk, Polyquaternium-7, Glycol Distearate, Laureth-4, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Disodium EDTA, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Violet 1, Hexyl Cinnamal.

Новий блонд
Новий блонд
Новий блонд
Новий блонд
Новий блонд
Новий блонд
Новий блонд
Новий блонд
15 серпня, 2024
15 серпня, 2024