Новий блонд
Joko Blend Anti-Yellow Shampoo
Я завжди була природньою русявою, майже блонд.
З часом почала висвітлювати волосся.
Побачила новинку Joko Blend Anti-Yellow Shampoo і вирішила спробувати, оскільки раніше не користувалась тонувальними засобами.
Ефект мене більш, як потішив, оскільки волосся в мене схоже на меліоррване, тому шампунь особливо взяв білі пасма і додав холодного платинового відтінку.
Легке застосування, всього 3 хв тримати на волоссі.
Шампунь синього кольору, гарно піниться, ефективно та м’яко очищує волосся від усіх забруднень. Завдяки спеціальній формулі з фіолетовим пігментом засіб вирівнює тон і надає волоссю холодного відтінку. Протеїни шовку та пшениці забезпечують зміцнювальну та зволожувальну дію, запобігають сухості й появі посічених кінчиків. Кератин відновлює структуру волосся і захищає від негативного впливу довкілля.
З даним шампунем моє влосося свіже, блискуче і виглядає немов після салону.
Тонуючі шампуні бажано використовувати 1 раз на тиждень, оскільки він забирає жовтизни та зберігає холодний відтінок протягом 3-4 наступних разів миття голови.
Склад : Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamide DEA, Propylene Glycol, Glycerin, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Silk, Polyquaternium-7, Glycol Distearate, Laureth-4, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Disodium EDTA, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Violet 1, Hexyl Cinnamal.
Коментарі (0)