Захист від сонячних цілунків;)
Здорова та захищена шкіра разом з AHAVA
Хто вже читав мої попередні пости, знає про мою безмежну любов до іспанської косметики. Так ось, ізраїльська стоїть після неї на 2 місці.
Коли я взяла участь у акції "5 товарів за 250 грн", то отримала пробнік ось такого сонцезахисного кремчика ізраїльського виробництва.
Отже, що обіцяє виробник.
Вік: 18+
Бренд: ahava
Серія: clineral
Група товару: крем для обличчя
Призначення: зволоження, захист від сонця, пом'якшення
Об'єм: 50ml
Інгредієнти: календула, ромашка, фруктові кислоти
Особливість: не тестувалося на тваринах (для мене це важливо!)
Ступінь захисту: spf 50
Спеціальні сертифікати: cruelty free
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: аптечна
Тип шкіри: проблемна
Країна ТМ: Ізраїль
Зроблено у: Ізраїль
Зволожуючий денний крем для обличчя розроблений спеціально для дуже чутливої та інтолерантної шкіри. Миттєво заспокоює роздратування, зменшує почервоніння та повертає шкірі відчуття комфорту, а також забезпечує широкий та збалансований захист від UVA/UVB.
Тепер мої враження. Перше і головне - просто жахливий хімічний запах. Для мене важливо, об косметика мала приємний аромат. Цей же пахне просто бе... Хто теж любить ароматизовану косметику, зверніть увагу.
На шкірі залишає відчуття липкості, яке проходить. Текстура щільна, білого з кремовим кольору, перлинного відтінку.
Моя шкіра схильна до пігментації. Крем я наносила тільки на обличчя. На фото є обличчя і руки для порівняння. Крему вистачило на декілька разів, в той час я була на активному сонці. Пігментація на обличчя майже не з’явилася, а ось на руках, на які я не наносила крем, з’явилася.
Тому, незважаючи на запах, zкий мені не дуже сподобався, крем рекомендую. Він допоможе захистити вашу шкіру від сонця, а це важливо.
І зараз на нього гарна знижка;)