Інста-губи
Шок контент😳
Сьогодні розкажу про новинку - блиск для губ Bless. Він мене ввів в стан шоку...це блиск, про який хочеться розповідати всім і кожному, а губи, нафарбовані ним ви точно будете фоткати кожні 5 хвилин.
Блиск унікальний у всьому…
Тут досить стильний дизайн-металік, який неймовірно виблискує на сонці, і через те сяйво важко вловити правильний кадр🤭.
Ним дуже зручно фарбувати губи.
Тут досить достойний склад...для мене це справді важливо. В ньому навіть всі барвники містять натуральні пігменти.
Блиск дає неймовірне лакове покриття, яке також виблискує на сонці, як той тюбик. Через такий ефект ніби значно збільшуються. Це факт.
Блиск абсолютно не розтікається, не западає в складки...тримається губ. Він цілком легкий, з ним нема ефекту маски. Не липкий.
Має приємний запах...ніби полуничка.
В мене відтінок 15. Я довго вагалася, який обрати, бо не люблю яскравих. Тут пряме попадання в бажаний відтінок.
А тепер найголовніше…
Через той блиск і збільшення губ (блиск не пече) хочеться постійно фоткатись і бігати до дзеркала😆. Губи виглядають неймовірно.
3 години його видно точно на губах... дальше я його зʼїдала. І, до речі, коли стерлося це лакове покриття, губи все рівно залишаються з відтінком...ніби як після тінта ( хоч це не тінт) і досить пухкі та зволожені. Такий ефект мені також дуууже подобається.
Ціна в нього досить бюджетна ~160 грн.
Цей блиск точно має бути в косметичці кожної дівчини. Чесно, не всі люксові з ним зрівняються. Наразі він витіснив всі мої інші блиски/олійки, бо постійно рука тягнеться тільки до нього.
Ну і звісно, фото...
Коментарі (0)