Маска для обличчя "Детокс" EVO derm
Відкрила для себе світ EVO derm
EVO derm – український інноваційний бренд космецевтики:
- має власне виробництво, яке відповідає міжнародним стандартам
- має сертифікат GMP
- створюють продукцію високої якості
- засоби EVO derm не тестуються на тваринах
- компоненти виключно рослинного походження
У бренду навіть підхід до оформлення пакування продуманий до дрібниць. Використані еко-матеріали, пластик і скло підлягає переробці, кольорова гама стримана та естетична. Також в коробочці були приємні компліменти: пробники та навіть мигдаль у саше. Дуже приємно отримувати таку красу.
Пропоную разом розгорнути все і подивитись. Вмикайте відео😊
Коко Шанель казала, що у кожної дівчини має бути маленька чорна сукня, а я скажу, що також має бути маленька чорна баночка з маскою, яка буде робити чудеса з вашою шкірою🖤
І такою баночкою для мене стала маска “detox”, вона ефективно бореться із запальними елементами на шкірі, знімає набряки, тонізує, матує шкіру, а також прискорює регенерацію клітин.
Склад багатий на такі активні компоненти:
- блакитна глина завдяки її багатому складу, насичує шкіру та наповнює її корисними мінералами. Крім того, блакитна кембрійська глина відрізняється вираженою протизапальною дією, допомагає усувати косметичні недоліки і уповільнювати процеси старіння
- сірка сприяє утворенню колагену, який потрібний для відновлення клітин шкіри. Вона також має потужну себорегулювальну дію (стабілізує вироблення шкірного сала), пришвидшує загоєння пошкодженої шкіри, зменшує прояви постакне. Окрім того , сірка значно збільшує опір шкіри проти окислювальних процесів, викликаних УФ випромінюванням
- олія чорного кмину має виражену антисептичну, антибактеріальну, протизапальну дію на шкіру обличчя, допомагає зупинити запальні процеси шкіри та сприяє прискоренню регенерації її пошкоджених клітин
- ензими здійснюють м’яку ексфоліацію, не пошкоджуючи захисний шар шкіри
- екстракт шавлії має протизапальні властивості, сприяє загоєнню запалень.
Спосіб використання: нанести маску на очищене обличчя, витримати 10-20 хв, змити теплою водою.
Про маску
Оформлена вона в невелику баночку з темного скла, під кришкою є захисна мембрана. Аромат у неї натуральний, мені пахне глиною, чайним деревом і віддалено м’ятою.
Текстура у маски дуже ніжна, в баночці виглядає гладкою трошки дзеркальною поверхнею. Консистенція не густа, м’яка і пластична (на відео можете розглягути). Не має абразивних частинок.
Враження від використання
Наношу маску пензликом тонким шаром (навіть тонким шаром ця маска працює чудово) оминаючи зони навколо очей та губ. Витримую 10-20 хвилин і за цей час вона вона трішки підсихає в деяких зонах, але не стає як суха глина і не стягує шкіру.
На шкірі вона відчувається неймовірно приємно, зволожуюче. Через хвилинку після нанесення поступово відчувається приємна прохолода. Саме це охолодження допомагає знімати набряки та тонізує.
Змивається маска легко.
Результат
- вже на етапі змивання я відчуваю яка шкіра стає неймовірно м’яка та ніжна
- у мене комбінована шкіра і найпроблемнішою є т-зона, маска чудово очищує пори, на носі стають менш помітними сальні ниті
- візуально шкіра освіжається, набуває кращого здоровішого кольору та рівнішого тону
- також помітила прискорення загоєнь запалень та зменшення пігментації постакне
- в цілому шкіра розгладжується, стає матовіша але ніби сяє зсередини
Ця баночка стала скарбом моєї полички з доглядової косметики. Використовую її двійчі на триждень🖤
Коментарі (0)