getejra

Новинки для губ

Новинки для губ

Цей набір я отримала від подружки у подарунок, але дуже ним була задоволена, так як давно хотілось спробувати скраб для губ та олійку без тінта.

Новинки для губ

Перше що хочу відмітити - дуууже приємний аромат жуйки! Дрібненькі частинки скрабінгу працюють як і очікувала: усувають ороговілий шар шкіри, роблячи губки гладкими та м'якими, а також сприяють регенерації пошкоджених зон, прискорюючи загоєння. Після використання залишається дуже чітке відчуття зволожуючих масел, оскільки формула косметичного продукту заснована на натуральних рослинних оліях і дрібних гранулах, які ніжно обволікають шкіру, покращуючи її стан. Засіб надає комфорт і відмінно готує губки до нанесення навіть самої примхливої помади. Особливості:

💗на 50% складається з живильної оливкової олії,

💗містить 10% кокосового масла, яке зволожує та пом'якшує шкіру,

💗насичує шкіру вітамінами й мікроелементами, які сприяють оновленню клітин,

💗запобігає виникненню мікротріщинок і лущення,

💗робить губки глянцевими,

💗володіє охолоджуючим ефектом

💗може використовуватися перед нанесенням доглядової або декоративної косметики для більшої ефективності.

Але особисто мені хотілось би ще більшого скрабування, тобто більш крупніших частинок.

Ось тут не все так позитивно.

Що нам обіцяя виробник: живильні та зволожувальні компоненти насичують клітини, запобігаючи появі тріщин, ранок, лущення і сухості. Засіб має легку консистенцію, миттєво покриває губи рівним шаром без відчуття жирності.

Активні компоненти:

🥝оливкова олія;
🥝екстракт алое;
🥝комплекс із вітамінів А та Е

Тепер мої враження: при нанесенні наче непогано лягає, але для чого ці чорні цятки мені взагалі незрозуміло - вони там точно зайві. Запах мені нагадує далеко не ківі, цукерка дюшес максимум і до того ж аромат нестійкий, як і сама олійка. З іншої сторони ніби зволожує, не липка, та коли на губах і потрапляє трохи на язик - з'являється жахливий незрозумілий хімічний присмак пластмаси-тому я не планую ним користуватись. Ну і абсолютно неякісний пластик, що одразу знявся, ще навіть не відкрившись.