#mostexpensiveproductsmakeupclub | Мої ТОП-3 найдорожчі б‘юті знахідки
Хизуватися - це не моє, але прийняти участь у конкурсі хочу 😅 Тим паче тут мова йде дійсно про ЗНАХІДКИ, від яких я у захваті і вважаю, що вони «відпрацьовують» кожну копієчку
Як можна побачити у моїй стрічці здебільшого доглядові засоби, тож і найдорожчі серед усіх саме у цій категорії.
Тут у мене 3 найдорожчі б‘юті знахідки у косметичці у категоріях:
🤍 доглядова косметика для тіла
🤍 доглядова косметика для обличчя
🤍 девайс для б‘юті-процедури
🥥 Tree Hut Coco Colada Whipped Body Butter | Батер для тіла "Ананас і кокос"
Серед доглядових засобів для ТІЛА цей найкоштовніший.
Я зовсім не шкодую про покупку.
Ніжна текстура, приємний і стійкий аромат, який тримається цілий день і може навіть замінити парфуми.
Гарний склад і довготривале зволоження. Такої баночки на рік вистачить, тому це вигідне вкладення 😉
Допис про цей батер уже був тут 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/35882/
💧 Денний крем для обличчя Dermaskill Beauty Formula Day Cream
Крем, який коштує кожної копійки і не зрівняється з жодним бюджетним кремом, хто б мене і як не переконував.
За регулярного використання помітно покращує стан шкіри - вона стає більш пружною, еластичнішою і навіть щільнішою. Зволоження дуже глибоке і тривале.
Текстура легка, невагома, напів гелева. Склад потужний, чистий.
Крем - знахідка для моєї чутливої і проблемної шкіри.
Допис про кремчик 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/43335/
💥 Фотоепілятор Philips Lumea Series 9900 BRI973/00
Я давно мріяла хоча б частково позбутися небажаного волосся на тілі 🥹 Адже його видалення - у 90% випадків історія про дискомфорт, принаймні особисто для мене.
Наразі йде четвертий місяць використання фотоепілятора і результат є. На деяких ділянках він був уже буквально за 2-3 використання, точніше перші результати.
Для себе обрала комплект, у яких входив безпосередньо фотоепілятор, 3 насадки на різні ділянки тіла й навіть обличчя, косметичка для зберігання пристрою. Так зручно його і брати з собою, відстежуючи процедури. Ще у цьому мені допомагає додаток.
Якщо вам цікаво буде за декілька місяців побачити детальний допис про цей фотоепілятор, дайте знати у коментарях 🫶🏻
Коментарі (0)