K_Filonenko

Мій догляд

Мій догляд

Вирішила поділитися своїм доглядом.

Очищення
Для очищення маю 3 засоби від Medi-peel.
● Киснева пінка для вмивання та очищення пор Medi-Peel Phyto CICA-Nol B5 AHA BHA Vitamin Caming O2 Deep Cleanser
● Medi-Peel Red Lacto Collagen Cleansing Oil Гідрофільна олія з пробіотиками й колагеном (використовую тільки ввечері).
● Глибоко очищувальна ензимна пудра Medi-Peel Micro Tea Powder Cleanser(використовую 1-2 рази в тиждень)

Мій догляд

Тонізація
Використовую зволожувальний тонер з комплексом 9 пептидів Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence Toner

Актив
Актив використовую лише у вечірньому догляді. Але раніше часто пропускала цей етап. Зараз в мене освітлювальна сироватка з комплексом 9 пептидів і 20% ніацинаміду Medi-Peel Peptide 9 Vitanol Ampoule Pro

Крем під очі
Омолоджувальний крем для повік з пептидами Medi-Peel Peptide 9 Hyaluronic Volumy Eye Cream
Поки він мене влаштовує, тому на повторі)

Крем
Маю два креми: для вечірнього догляду ліфтінг-крем з пептидами та 12% ніацинаміду Medi-Peel Peptide 9 Vitanol Cream Pro та для ранкового ритуалу живильний вітамінний крем для сяйва шкіри Medi-Peel Dr.Deep VC Ultra Cream (він для мене комфортний і зранку, бо не блистить обличчя, а сяє). Моя суха шкіра поглянає ці креми дуже швидко.

Spf
Spf в мене незмінно Beauty of Joseon Relief Sun Rice + Probiotic SPF50+ PA++++ . Можливо колись наважусь на щось інше.

Додатковий догляд
З додаткового догляду в мене тільки 2 етапи:
- додаткове зволоження у вигляді масок. Улюблена антиоксидантна тканинна маска з глутатіоном і вітамінами Medi-Peel Bio-Intense Glutathione White Ampoule Mask
- sos-засіб від запалень точковий Medi-Peel A.C.Tea Clear Рятує мене дуже, висипи в мене рідко і поодинокі, але цей засіб добре з ними справляється.

Ось така в мене доглядова косметика) 3 засоби вже майже закінчилися. Скоро буду обирати та замовляти нові, або повторю вже ці, ще не вирішила. Складно мені наважитися на щось нове, завжди довго обираю, щоб поєднувалося.