☕️ Karina ☕️

LUNNITSA КРЕМ ДЛЯ ШКІРИ НАВКОЛО ОЧЕЙ "Бакучіол-рамбутан"

Дівчатка, які мене читають, можливо пам'ятають, що у мене чутлива шкіра у зоні навколо очей. Адже останні мої 2 спроби подружитися із сироваткою від Tink та кремом від Nivea - були невдалі. На ранок особливо я отримувала набряк та невеликі почервоніння. Тому я все була в пошуках гарного засобу для шкіри навколо очей.

🌙Опис - Додайте крем від бренда Lunnitsa з бакучіолом і рамбутаном до ритуалу догляду, щоб насолоджуватися доглянутою і променистою шкірою навколо очей. Завдяки унікальному поєднанню активних компонентів, сквалану, вітаміну Е і пантенолу цей б’юті-продукт надає дбайливе живлення, зволоження і підвищує еластичність тонкого епідермісу. Він має приємну консистенцію, швидко вбирається і залишає шкірний покрив свіжим й омолодженим.

🌙Особливості крему:

• проявляє зволожувальні, живильні властивості;
  • чинить антиоксидантну дію, що відтерміновує процес візуального старіння;
  • зменшує зморшки, сприяє виробленню колагену;
  • скорочує випаровування вологи з клітин, запобігає появі лущення і сухості;
  • підвищує еластичність шкіри, підсилює її захисний бар'єр, прибирає тьмяність;
  • створює протизапальний ефект, заспокоює подразнення;
  • захищає від шкідливого впливу навколишнього середовища;
  • бореться з пігментацією, акне і бактеріями.

🌙Пакування - засіб знаходиться у картонній коробці блакитно - сірого кольору. На ній зазначено всю важливу та необхідну для використання інформацію. Дизайн баночки неймовірно стильний. Це дерев'яна кришка логотипом та надписом. Баночка із прозорого скла. Має гарний надпис "Eye Cream" чорного кольору. Має захисну мембрану.

🌙Об'єм - 15 мл. Використати протягом 6 місяців після відкриття.

🌙Виробник - Україна.

🌙Спосіб використання - легкими масажними рухами нанести на очищену суху шкіру і дати крему увібратись.

До речі, не забувайте, що потрібно уникати контакту з очима або потраплянням на слизові оболонки. А також, не потрібно втирати його активними рухами, бо шкіра навколо очей дуже ніжна.

Також важливо нанести засіб на згин ліктя перед першим використанням. Переконайтеся, що не виникло подразнення чи почервоніння.

🌙Текстура - кремова. Він легенький, але в той же час і поживний. Поглинається добре. Не скочується.

🌙Аромат - приємна косметична віддушка. Не заважає.

🌙Інградієнти - AQUA, CETEARYL ALCOHOL, COCO-CAPRYLATE, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SQUALANE, BAKUCHIOL, SORBITAN CAPRYLATE, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL OLIVATE, SORBITAN OLIVATE, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM OLIVOYL GLUTAMATE, PANTHENOL, PROPANEDIOL, BENZOIC ACID, MALTODEXTRIN, NEPHELIUM LAPPACEUM LEAF EXTRACT, PARFUM, CANANGA ODORATA FLOWER OIL, SODIUM HYDROXIDE, LIMONENE.

Склад мене потішив.

🌙Враження - цей крем нарешті мені підійшов. Я користуюсь ним вже майже місяць. Ніяких реакцій у вигляді набряків чи почервонінь. Він має легеньку, але в той же час поживну текстуру. Приємну віддушку, яка не заважає використанню. Розхід у нього досить економний. Поглинається добре. Зволоження відчувається до наступного нанесення. Також є відчуття, що вирівнює заломи у цій зоні. На темні кола мабуть не впливає, бо я не помітила ніяких змін (якби я ще добре спала 😁). Склад у нього гарний. Містить сквалан, гліцерин, бакучіол, пантенол, вітамін Е, екстракт рамбутану. Тому із задоволенням продовжу його використання.

10/10