Ароматні скарби Honest Products
Поспішаю поділитись враженнями від продукції Honest Products
Ще раз дякую любому MUC та бренду Honest Products за цю чудову можливість спробувати нові для себе продукти 🥰. Це був дуже цікавий та ароматний досвід, яким я хочу сьогодні поділитись.
Honest Products Him & Her Jars
Почнемо з голови.
Я вирішила об'єднати відгук про шампунь та бальзам, адже візуально вони однакові, за винятком назв продуктів. Флакони довгі та мінімалістичні, 250ml, зроблені з доволі надійного пластику. Мені подобається, що дозатори тут диск-топ, не потрібно довго відкривати кришечки мокрими руками, достатньо просто натиснути.
Консистенція шампуню прозора з білим відтінком, рідка, швидко піниться. Звісно, при першому промиванню волосся піни менше, при другому її вже багато. Моє пряме волосся одразу після змивання шампуню вже гладеньке.
Аромат гарний, свіжий, на деякий час залишається на волоссі. Композиція тут квітково-рослинна, свіжа, вчуваються піони, чайна троянда.
У складі попри наявність сульфатів та силікону, є і гліцерин, оливкова олія, кокосова олія, різні екстракти та навіть мед.
Шамупнь очищає волосся м'яко, на мою думку, у мене немає відчуття "до скрипу", та при цьому воно добре очищене, є середній об'єм, брудниться як завжди.
Консистенція бальзаму кремова, досить легка та білого кольору. Наноситься на волосся легко, воно не поглинає бальзам до 0, та при відчутно вбирає. Змивається швидко.
Аромат мені схожий на такий, як у шампуню, він свіжий, нагадує парфуми, відчуваються квіти та рослини, загалом для волосся це аромат приємний.
У складі знову ж є різні екстракти, гліцерин, кокосова олія, оливкова олія, мед і силікон.
Бальзам точно не обтяжує волосся, він робить його м'яким та таким "живим", на фото навіть можна побачити, що воно досить рівне і окремі волосинки не стирчать. Розчісується легко, не заплутується. Загалом, результат від комбо шамупнь та бальзам такий базовий, хороший. Мені ще хочеться все ж зверху нанести олійку для додаткового блиску та гладкості, та це вже особисто мої вподобання.
Honest Products Hand Soap JAR №11
А тепер миємо руки?
Тут у нас така велика кругленька баночка аж цілих 500ml, знову ж дизайн мінімалістичний, прикрасить будь-яку ванну кімнату. Дозатор-помпа, не заїдає.
Мило звичайне, прозоре, рідке, утворює звичайну піну на руках. Змивається легко, без неприємного відчуття плівки. Чудово очищає руки, та не сушить їх.
Як на мене, у цьому милі грає велику роль аромат.. він такий пряно-трав'яний, навіть яскравий, після миття залишається на руках. Якщо конкретніше, то так, він нагадує парфумовану композиція, яка складається з прянощів кардамону та солодкувато-пряного звучання ветиверу, це все доповнює амбра та обрамляє ніжна ваніль.
У складі є сульфати, пантенол, касторова олія.
Honest Products JAR №12 Hand Cream
А тепер варто приділити увагу зволоженню.
Крем для рук та тіла у мене також в об'ємі 500ml, і як же мені подобається цей дизайн 😍. Дозатор також тут помпач він не заїдає.
Консистенція білого кольору, я б її назвала гелево-водянистою, трішки навіть жирною. Розприділяється легко через водянистість, та вбирається не одразу, створює легкий, ніжний, гладенький кремовий шар на поверхні шкіри. Я б рекомендувала набирати цього крему мінімально, особливо коли йдеться про шкіру рук.
Зволоження відчувається, є пом'якшення, і загалом шкіра дуже гладенька після нанесення цього крему.
Аромат такий, що навіть не хочеться наносити парфуми зверху, він такий теплий, навіть осінній. Тут така ж парфумована композиція, як і у милі для рук, та тут вона від трав встигає розкритись неймовірними теплими прянощами ветиверу, що доповнений кардамоном, амброю та легкою пудровістю ванілі. Можливо, аромат не для всіх, та я від нього у захваті, адже він справді зігріває.
Зараз у мене цей крем стоїть, як крем для рук, та інколи хочеться наносити його на тіло заради цього аромату.
У складі є гліцерин, мінеральна олія, емульгуючий віск, олія какао, олія виноградної кісточки, пантенол, олія абрикосових кісточок, олія насіння льону, алантоїн.
Honest Products med JAR №7 Regenerating Foot Cream
А тепер про ніжки)
Крем у мене в об'ємі 100ml, це такий звичайний простий матовий тюбик, кришечка закривається нормально. Дизайн доволі приємний.
Всередині нас очікує кремова трішки густа консистенція жовтого кольору, досить швидко вбирається у шкіру ніжок та пом'якшує їх, не залишаючи відчуття стягнутості чи жирності.
Загалом доволі добре зволожує шкіру ніг, більше я і не очікую від таких кремів. Приємний, звісно, той момент, що не потрібно довго чекати, щоб він увібрався.
Аромат косметичний, досить гарний та ніжний.
У складі є пантенол, мінеральна олія, кокосова олія, гліцерин, олія абрикосових кісточок, оливкова олія, олія насіння льону.
Коментарі (0)