Цей крем такий крутий, що я майже готова продати нирку, але... чи справді він того варти
Знайшла ідеальний зволожувач для обличчя
Запах такий, що хочеться мазати його і мазати , а консистенція – наче хмаринка на обличчі. Шкіра після нього так зволожена, що я ледь не співаю від радості кожен раз, коли дивлюся в дзеркало, в мене суха шкіра і мені не допомогае нічого ,оскільки масло оливки чи кокосове сильно блещить я купую крема.
Взимку мажу щедро, а влітку вистачає трохи – універсальний солдат у моїй арсеналі.Крему вистачае дуже на довго, він економний і треба не багато ,на зиму мажу щедро, я комбіную його з іншим доглядом тому ця туба в мене з зими ще напів повна.
Чесно кажучи, з усіх продуктів Skeyndor, що я пробувала, цей реально топ. Мені 32 роки , завжди маю прищі та сухість,шкіра тонка тому трошки тяжко шось підібрати собі нормальне,як правило лише від нормальних брендів не обсипае і шось зволожуе тому в мене великий аресенал косметички.
Але є одне величезне "АЛЕ" – ціна! Коли побачила новий цінник, ледь не впала зі стільця. Думаю, ну все, прийдеться шукати щось дешевше. Але якщо бренд схаменеться і зменшить ціну, я перша в черзі на купівлю.
Що поробиш, красуням важко, але ми вперті!
Коментарі (0)