Hrystja_

Bibliotheque de parfum

Bibliotheque de parfum

Зовсім недавно познайомилась з парфумами Biblioteque, і вже встигла закохатися так, що не можливо відірватися.

Fresh Stories включає в себе 5 парфумів:

1. Be my lover

2. Love catcher

3. Royal favourite

4. Kill me softly

5. Icy wave

Всі вони ніби чимось і схожі один до одного, а і такі різні водночас.

Одразу скажу, що всі ни викликали в мене лише приємні відчуття, від жодних парфумів мене не знудило і не боліла голова. А таке трапляється справді рідко.

Отже, почну спочатку з фаворитів.

Icy wave... парфуми, які, понюхавши один раз, захочеш нюхати їх завжди.

Верхні ноти: бергамот, мандарин, лайм

Ноти серця: зелений чай, смородина, альпійські трави

Базові ноти: гельбанум, мускус, петітгрейн, сандал

Спочатку від парфумів відчувається свіжість... ніби я стою на великій трав'яній галявині, біля холодного джерела, деь високо в горах. Цю свіжість хочеться вдхнути на повні груди. дула, що вони будуть такими свіжими весь час. Але ні...потім проявляються кінцеві ноти...і їх просто не можливо забути. Саме тоді я й закохался в цей аромат. Мені вони чимось нагадали Dior pure poison. Це абсолютно різні аромати, але щось в них є таке спільне в кінці, яке захопить і зачарує.

Ці парфуми підійдуть на будь-яку пору. Але літом це буде взагалі топ...нехай цей аромат відчувають всі.

Bibliotheque de parfum

Цей аромат переносить мене в дитинство. Мені він дуже нагадує щось з тих тепих часів, ходить за мною, але я, на разі, не можу згадати, на що він мені так схожий.

Верхні ноти: ананас, апельсин, бергамот, мандарин

Ноти серця: деревина, жасмин, троянда, озон, фіалка, спеції, амбра

Базові ноти: береза, мускус, сандал, уд

Аромат складний, але зовсім не нудотний. Він запам'ятається надовго. Цей аромат, на відміну від попереднього, розкривається зразу. З ним я уявлю себе на якійсь вечірці, балі...чи на червоній доріжці, де на мене дивляться сотні людей. Він ніби підносить тебе і дає впевненість...ти смілива і готова підкорювати світ.

Цей аромат унісекс, піійде всім. Але на кожному буде звучати по-різному.

Цей аромат найніжніший і всієї колекції. Він класно освіжає і також має кінцевий шлейф. Тут навіть ніби є схожість з Icy wave...вінтакож зачаровує в кінці.

Верхні ноти: бергамот, мандарин, лимон, гіркий апельсин, лаванда, розмарин, мірт

Ноти серця: африканський апельсиновий цвіт, неролі, жасмин, піттоспорум

Базові ноти: амбра, ангеліка, амбретта

Зазвичай, я амбри не люблю...чи то вона мене. Але тут склалась гармонія. Тепер я розумію цю назву. Парфум дійсно "небезпечний". Він спочатку ніжний, і через деякий час здається, що його вже не відчуваєш на собі. Але інші відчувають. І з кожним сильнішим рухом його відуваєш більше. Він ніби непомітно пдкрадається і наносить ароматний удар.

Також унісекс.

Тут разу відчувається апельсин, свіжовижатий сік...десь в саду з білими квітами, конваліями, цвітом. Парфум легкий і веселий, як весна.

Верхні ноти: гіркий апельсин, мандарин, лимон, калабрійський бергамот, петітгрейн

Ноти серця: неролі, квітка апельсина, жасмин, шисо, іланг-іланг, конвалія

Базові ноти: мох

Цей аромат також захопить, зачарує і взбадьорить. Подарує легкість, яку починаєш відчувати весною, коли все навкруги цвіте. Він також залишить приємні враження, і його захочеться повторити знов.

Красивий, благородний і не схожий на інші. Аромат відкривається поступово.

Верхні ноти: бергамот, мандарин, рожевий перець, спеції, магнолія

Ноти серця: османтус, біла фрезія, квітка тіаре, польові квіти, троянд

Базові ноти: вірджинійський кедр, мускус, сандалове дерево, кашмеран

Тут дуже багато квітів, справжній букет. Але запах взагалі не важкий. Він не відштовхує від себе, а ніби заманює магнітом. Подарує тепло і незабутні емоції.

Якщо описати стійкість...це коли ти, в неділю ввечері пшикаєш парфуми, накидаєш на себе легеньку сорочку і йдеш гуляти...через тиждень береш сорочку знову і чуєш, що вона ще досі пахне. Це справді вражає)

Я рада, що відкрила для себе ці парфуми. Вони справді варті уваги. Вони не залишать нікого байдужим, запам'ятаються надовго.