anya_kozachenkoo

Нові засоби для волосся

Нові засоби для волосся

Відкрила для себе новий догляд для волосся від бренду Gloss moderne та Terre de Mars, а саме маску для волосся та шампунь.

Маска Gloss moderne clean luxury hair masque Soleil в мене в мініатюрі 30 мл, виготовлена в Канаді. Вона має просто неймовірний теплий аромат з нотами середземноморського мигдалю та кокоса. Мені аромат нагадує як в кремі для тіла від Sol de Janeiro. Маску можна наносити на 5 і більше хвилин. Вона чудово зволожує та розгладжує волосся, після сушіння волосся блискуче, глянцеве, ароматне та розсипчасте. неї доволі економний, вона чудово розподіляється по волоссю. Текстура кремова. Мені дуже сподобалася.

Terre de Mars 010 shampoing nourrissant irrevererence в об'ємі 150 мл, виготовлений в Франції. Має дивний аромат, мені нагадує чоловічий гель для душа. Текстура доволі рідка, гелева тому розхід в нього неекономний. Мені шампунь не сподобався зовсім, тому що він просто жахливо піниться, потрібно вилити чимало засобу, щоб промити всю голову🥴. Очищення голови непогане, воно відчувається аж до скрипу, але дуже плутається волосся, його неможливо роздерти, тому маски рятують завжди. Цей шампунь не містить силіконів, тому мабуть і такий ефект.

Маску, буду повторювати, якщо знайду, шампунь закінчу і забуду 🙈

Нові засоби для волосся
Нові засоби для волосся
Нові засоби для волосся
Нові засоби для волосся
15 серпня, 2024
anya_kozachenkoo
15 серпня, 2024