Кавовий скраб для тіла

Кавовий скраб для тіла

Нещодавнім моїм придбанням став кавовий скраб для тіла від українського бренду " Uterra", чесно кажучи, взяла я його помилково, так як чомусь подумала що це сольовий, які в цього виробника суперові.

Тільки той факт що цей скраб знаходиться у zip пакеті, а не в баночці мене чомусь не здивував🤷

Насправді ж виявилось, що це дійсно кавовий скраб, а не просто ароматизований, як я вважала спочатку.

При відкритті пакета одразу відчувається стійкий аромат кави, який викликає бажання її заварити і насолоджуватися смаком 😉

Кавовий скраб для тіла

Склад скрабу дуже гарний :дрібно помелена кава, сіль, цукор, соняшникова та кокосова олії, віддушка та антиоксидант.

Спосіб застосування стандартний - на вологу, розпарену шкіру нанести скраб, помасажувати та залишити на 5 хвилин, після чого змити.

Звісно, що целюліт нікуди не зникне, але засіб дійсно добре скрабує, підтягує та зволожує шкіру, непотрібно навіть додатково наносити крем.

А приємний кавовий аромат буде супроводжувати деякий час, що не може не радувати таких кавоманів, як я 😀

Та для мене все ж таки є декілька мінусів:
1. Упаковка. Так як скраб знаходиться в пакеті, його не зручно діставати, особливо вологими руками.

2. Колір. Так як це кавовий скраб, то звісно він буде все фарбувати в коричневий колір, тому після його використання прийдеться добряче вимити ванну кімнату. 😉

Але в цілому, плюсів все ж таки більше, ніж мінусів, тому планую ще колись його придбати)