SPICY ZANZIBAR - аромат бе зтурботного літа від AVENUE des PARFUMS.
Прянощі і смаколики в одному флаконі 💙
Аромат, який я відкрила для себе після відпочинку на морі і він у асоціюється з легкістю і безтурботністю. Spicy Zanzibar захоплює своєю пікантністю, загадковістю та екзотичним шармом. Він переносить вас на далекий острів, де панує дух пригод та спокуси.
З попередніх дописів ви вже знаєте який я фанат парфумів з смородиною у складі, тому цей аромат точно мій!
Дизайн, обʼєм.
Флакон Spicy Zanzibar відображає елегантність та вишуканість. Чисті лінії і насичений колір відтіняють складність композиції всередині, а пакування підкреслює унікальність цього парфуму, роблячи його ідеальним подарунком. Обʼєм - 50 мл.
Піраміда.
🔵 Початкова нота: апельсиновий цвіт, бергамот, чорна смородина, чорнобривці.
🔵 Нота серця: жасмин, фіалка, цикламен.
🔵 Кінцева нота: амбра, ветивер, кедр, мускус.
Що чую я.
Якщо б потрібно було охарактеризувати аромат одним словом, я б сказала що він ПРЯНИЙ, не плутати з приторний і солодкий, бо він не такий!
Стартує аромат для мене з чорної смородини і бергамоту, що освіжає і бадьорить.
У серці аромату я чую жасмин, він надає аромату певної загадковості і романтичності.
Вкінці я чую пряний аромат, саме він створює загальну атмосферу екзотичних і теплих ночей, таких, які бувають на відпочинку 😊
Стійкість.
Spicy Zanzibar має гарну стійкість. На шкірі аромат тримається до 6 годин, а на волоссі і одязі — до 14 годин.
Пора року і вік.
Для мене це парфум на теплу пору - весна-літо. Парфум підійде як для молодих дівчаток, так і для реалізованих жінок, адже він надає легкості.
Висновок.
Spicy Zanzibar від Avenue des Parfums — це яскравий, пряний аромат, який підходить для тих, хто любить відчувати себе впевнено і не боїться бути в центрі уваги. Це парфум, який завжди залишає після себе незабутнє враження і повертає вас у безтурботні часи, навіть під час робочих буднів.
Коментарі (0)