MAXIMOVA🌷

Бюджетний український сонцезахист SPF 50+

Бюджетний український сонцезахист SPF 50+
Бюджетний український сонцезахист SPF 50+

Ми всі вже знаємо, що сонцезахист дуже важливий. Розберемо трошки детальніше цю тему. Існують різні типи сонячного проміння.

UVA - складають 95% усього ультрафіолету, що доходить до землі, вони проходять навіть крізь хмари і є круглорічно. Саме вони спричиняють фотостаріння. Вони проникають глибоко в шкіру безболісно, навідміну від UVB променів.

UVB - складають 5% від всього ультрафіолету, що доходить до землі. Вони проникають в епідерміс шкіри і завдяки їм ми засмагаємо і обгораємо на сонці. А ще саме ці промені викликають рак шкіри.

На наших телефонах в додатку погоди показують саме UVB промені, і якщо індекс 2 або більше то сонцезахист просто необхідний.

Бюджетний український сонцезахист SPF 50+

Містить найсучаснішу комбінацію фотостабільних і безпечних фільтрів UVВ / UVA променів і HEV - видимого синього світла (екрани телефонів, лампи, монітори тощо).

Я використовую вже другу баночку. Маю шкіру фоточутливу з веснянками та пігментними п'ятнами. Тип шкіри - комбінований.

Користуюсь кожен день. Зі своєю задачею справляється, всі мої плямки не проявляються. Я дотримуюсь при нанесенні правила двох пальців.

Крем жирнуватий, на моїй шкірі залишається блиск. Але текстура не важка, не вибілює. Під тональний засіб підходить.

Аромат звичайний, легкий.

Продукт знаходиться в коробці, на якій вказана вся інформація. Флакон оформлений в білий пластик, на кришці вказана дати виготовлення та використання. Дозатор-помпа не вакуумна.

  • залишає блиск на обличчі, якщо наносити не трошки, а по правилу двох пальців (для мене це не проблема, але декому таке не підходить)
  • при попаданні в очі дуже пече
  • дозатор працює справно, але трубочка помпи не дістає весь продукт коли крем вже на дні
  • Дуже бюджетно з непоганим складом сучасних стабільних хімічних фільтрів
  • Виконує захисну роботу
  • Не викликав подразнень
  • Український виробник
  • Раджу спрабувати