Lily♥️

Lancaster: Крем для рук, чи варто купувати

Lancaster: Крем для рук, чи варто купувати

Крем для рук від Lancaster має досить легку текстуру, більше схожий на лосьйон для рук. Запах приємний свіжий, не сильно виражений. Об"єм 75 мл. У складі засобу є натуральний екстракт братків і олія ши.

Яка зазначена дія крему: інтенсивно зволожує, повертає еластичність, заспокоює запалення та подразнення, розгладжує шкіру.

Склад: Aqua, Glycerin, Alcohol, Butylene Glycol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetyl Alcohol, Capric Triglyceride, Propylene Glycol Dicaprylate, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, 1,2-Hexanediol, C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ascorbic Acid, Ascorbyl Palmitate, Caprylyl Glycol, Carbomer, Citric Acid, Citronellol, Geraniol, Glucosyl Hesperidin, Hydrolyzed Viola Tricolor Extract, Linalool, Panthenol, Pantolactone, Peg-8, Sodium Hyaluronate, Sorbitan Stearate, Tocopherol, Triethanolamine, Xanthan Gum, Chlorphenesin, Sodium Benzoate, Fragrance.

Якщо взяти до уваги, що бренд спеціалізується більше на косметиці по сонцезазисту, то мабуть цей крем для рук розрахований, як догляд після сонця! Мені не вистачило зволоження! Повернусь до нього влітку!

Lancaster: Крем для рук, чи варто купувати