olena_glossy

#mostexpensiveproductsmakeupclub

#mostexpensiveproductsmakeupclub

Люкс і спонтанні покупки - це не зовсім про мене, тож довго розмірковувала, чи брати участь в конкурсі. Але чому б ні? Моє волосся в захваті від Kerastase 😂

Тут не буде хард-люксових продуктів і, можливо це не найдорожчі засоби з полиці чи косметички. Але це точно продукти від яких я не планую відмовлятись, адже вони підходять мені ідеально.

🔸 Erborian BB Cream Baby Skin Effect у відтінку Nude. Це любов з першого використання. Як би я не експериментувала з різними тональними засобами, завжди повертаюся до нього, бо він ідеальний для моєї шкіри за всіма параметрами. Відтінок Nude нейтральний та немов зливається з кольором моєї шкіри. Фініш цього BB-крему – оксамитовий, що виглядає чудово на моєму жирному типі шкіри. І головне, він не забиває пори та економний у використанні. Я обираю формат mini, бо не фарбуюся щодня, щоб засіб не залежувався.

🔸 Tiffany & Co. Intense. Мій аромат для особливих подій. Це хотілка з першого вдиху, яка майже одразу опинилась на моїй полиці. Вишуканий та спокусливий, поєднує в собі східні та квіткові мотиви. Зазвичай я надаю перевагу свіжим ароматам, але саме Tiffany & Co. Intense в вечірньому образі ідеально лежить на мені.

Верхні ноти: листя мандарину, рожевий перець

Ноти серця: ірис

Базові ноти: бурштин, бензоїн

P.S. Довго вагалась, що дати третім. Палетку? Тінт від Benefit? Якийсь засіб для волосся? Можливо девайс? Але їх повторювати навряд буду, тому обрала крем, яким зараз задоволена на 200%

🔸 Регенеруючий нічний крем з пілінг-ефектом Detox від Piel Cosmetics. Цей крем настільки круто підійшов для моєї шкіри, що складається враження, наче він створений спеціально для мене. З його допомогою зменшилася кількість висипів і комедонів, судини на крилах носа стали менш помітними, а шкіра набула здорового кольору. Була сіренькою, а стала живою та сяючою.

Ось така вийшла моя трійка бʼюті-скарбів.