Darina🦉

Очищаюча апельсинова вода - це "меджик"

Najel Organic Orange Blossom Water - це справжній релакс! Це мій перший засіб від бренду Najel. І це дуже вдале знайомство! Ця одна пляшечка замінить одразу декілька засобів.

🍊Це ароматична вода (гідролат апельсинового цвіту), яка може використовуватись як:

• як тонік, я обожнюю використовувати його з ранку.
  • як елемент масок з глиною (замість звичайної води, використовувати цей засіб)
  • як засіб для зняття макіяжу (який не потребує змивання)
  • ще, я використовую його протьогом для, щоб освіжити обличчя
  • я використовую і на тіло, саме через його аромат

🍊Склад:

Citrus aurantium flower extract (bitter orange) flower water *, potassium sorbate, citric acid, benzyl alcohol, farnesol, geraniol, limonene, linalool.

🍊Екстракт квітів Citrus aurantium (гіркий апельсин) квіткова вода Citrus aurantium flower extract – екстракт квітів гіркого апельсина. Використовується у косметичних засобах за його заспокійливі та антиоксидантні властивості.
🍊Flower water – квіткова вода. Це вода, що залишається після дистиляції ефірних олій з квітів, яка часто використовується для зволоження та освіження шкіри.
🍊Фарнезол Натуральна ароматична речовина, що знаходиться в ефірних оліях. Часто використовується як інгредієнт у парфумах та косметиці через його приємний аромат і антимікробні властивості.
🍊Гераніол Ароматична сполука, яка знаходиться в багатьох ефірних оліях, таких як олія троянди або герані. Вона має приємний квітковий аромат і також використовується у виробництві парфумів.
🍊Лімонен Натуральна ароматична сполука, яка отримується з цитрусових. Використовується як ароматизатор і має антиоксидантні властивості.
🍊Ліналоол Ароматична речовина, яка зустрічається у багатьох ефірних оліях, зокрема в лаванді. Вона має заспокійливий аромат і часто використовується у виробництві косметики та парфумів.

🍊Засіб представлен в гарній пластиковий пляшечці, напівпрозора, темно-коричневого кольору. Сучасний, стриманий дизайн, з ніжним принтом (квіт апельсина). На звороті є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 200 мл.

🍊Текстура - це звичайна прозора водичка. Яка не залишає ніяких слідів після використання.

🍊Аромат - це розкіш (хочеться використовувати її на все тіло!), це парфум! Це дійсно вишуканий, дорогий парфум! Це солодко-гіркуватий стиглий апельсин, з пудровими нотами ніжних квітів. Я не очікувала, що у такого засоба, може бути такий аромат. Хочеться постійно його відчувати.

Це самий топовий засіб в моїй доглядовій рутині саме через аромат! (саме через це, в комплектацію до засобу потрібен розпилювач!).

🍊Аромат, ароматом, а що по дії ?! (хоча мені так сподобався цей "парфум", що мені вже на дію всеодно🤣!)

І по дії вона теж дуже приємна вразила, це крутий тонік, саме зранку, він гарно очіщує та освіжає шкіру, завдяки аромату дуже бадьорить! І звону про аромат, ну я просто не можу ( в мене з ним зранку свій бьюті-ритуал, я пью терпку чорну каву, і наношу цей засіб, і все......як в тумані!)

🍊З часом, помітен освітлювальний ефект, колір шкіри мені подобається

🍊Доволі гарно зволожує та напитує шкіру, після нього не хочеться наносити сироватку або крем

🍊Виразний заспокійливий ефект, гарно видно на почервоніннях, вони стають менш виразними

🍊Знімає свербіж і печіння

🍊Гарно тонізує

🍊Стосовно зняття косметики я його не використовую, по перше мені його шкода, а по друге всерівно я потім завжди вмиваюсь (тут виробник пише ,що засіб не змивний), тож я свій скарб дарма не переводжу!

Як висновок, я щиро раджу всім, спробувати це апельсинове диво! І з задоволенням повторю ще і не раз!💛

30 серпня, 2024
Darina🦉
30 серпня, 2024