Anna_feerie

Тьотя Аня та її скарби)) #mostexpensiveproductsmakeupclub

Тьотя Аня та її скарби)) #mostexpensiveproductsmakeupclub

Здебільшого моя доглядова та декоративна косметика коштують помірних грошей, але дещо цікаве я таки знайшла)).

Перший номер - це дарсонваль 😍 Купувала я його багато років тому, тож ціну вже не пригадаю, але зараз він коштує 2000-3000 грн. і повірте, відробить кожну копієчку в потрійному розмірі! Це не просто прилад для пружності шкіри, він допомагає боротись з запаленнями, тонізує, покращує лімфотік, допомагає покращити ріст волосся, а також має позитивний вплив на суглоби, судини, м'язи та застосовується в медичній практиці при безлічі захворювань👍.

З останнього - моя мама напочатку літа зламала палець на нозі. Після гіпсу та іммобілізації стопа була дуже набрякла та червона, для реабілітації використовували сольові ванни з магнієм, примочки та дарсонваль - вже через кілька днів стан значно покращився🤗.

Тьотя Аня та її скарби)) #mostexpensiveproductsmakeupclub

Взагалі це був різдвяний набір лімітка (гель-провідник я вже давно використала). Коштує таке задоволення 150-250 американських зелених грошей, але я придбала свій Нюфейс кілька років тому, на знижках, ще й використала всі можливі й неможливі промокоди, аби втиснутись в безмитний поріг для доставки з-за кордону😆.

Штука хороша, дієва, при регулярному використанні допомагає підтримувати овал обличя на місці)). Головне - не забувати та не лінитись і обов'язково мати гель без олій для мікротоків..

Куди ж без парфумів)) Я вирішила для конкурсу показати вам ті, що у мене задублені, бо дуже вже вони мені подобаються🤗. Це творіння Лалік, більш квіткова та складна версія флагмана лінійки - Amethyst. Для мене це надзвичайно витончений, красивий та благородний аромат, в ньому сплітаються ноти малини, ожини та смородини, а також квітковий блок, представлений півонією, трояндою та магнолією. Саме цим парфумом я найчастіше пахну восени та взимку, особливо красиво він розкривається у дощову та вітряну погоду, створюючи романтичний настрій попри осінній сплін).

Ось така вийшла в мене підбірка, не вистачає аплікатора Кузнєцова, звісно, але він з бюджетного сегменту🤣.