Dott Spicy Ash
Парфумований крем для рук з керамідами "Dusk"
Насолода від Dott🖤 ! Цей крем я не забуваю використовувати (як зазвичай). Бо його завжди хочеться тримати в руках та носити з собою!
Ця жестяна туба з ланцюжком це насола для очей, насолода для рук, і антистрес для мене! Ну пакування неймовірне гарне.
Це гарного, сірого кольору туба, яку хочеться постійно "пом'яти", гарний ланцюг, який хочеться постійно крутити, та перекидати крем.
Я вважаю, що це дуже вдалий маркетинговий ход!
🖤Естетика тут зашкалює, і крем стає просто прикрасою!
🖤Переваги та склад від виробника:
Ідеально підходить для :
1. Шкіри, яка чутлива інтенсивного сонця та вітру;
2. Сухої шкіри;
3. Усіх типів шкіри.
🖤Склад:
Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Palmitate, Dimethicone, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, PEG-100 stearate, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Carbomer, Triethanolamine, Ceramide NP, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Parfum, CI 77499.
🖤Кераміди - це ліпіди або жири, які заповнюють прогалини між клітинами шкіри, утримуючи їх разом, допомагаючи тим самим утримувати вологу.
Якщо керамідів замало, слабшає бар'єрна функція шкіри.
Крем для рук з керамідами роблять шкіру еластичною та м'якою, запобагає появі тріщин та попереджає подразнення.
🖤Текстура - дуже легка, нагадує легку кремову-гелеву/силіконову сироватку. Крем приємного сірого кольору (на шкірі одразу стає прозорим). Дуже легко розподіляється по шкірі, не залишає після себе ніяких слідів. Швидко вбирається в нуль (це той випадок, коли нанесла та пішла).
🖤Аромат - це окрема історія!
Починає звучати він доволі насичено. Для мене це запах, яким починається осінь, це поєднання сухого листя, приємної деревени та ноти тютюну. Це дуже теплий та димний аромат.
Потім з'являється солодка ваніль, це для мене міцна кава з ваніллю, раннім осіннім прохолодним ранком, яка зігріває.
І доповнює це все, мій улюблений пряний коріандр.
Дуже теплий, затишний аромат, який огортає, з ним ти прям відпочиваєш.
Години три я його відчуваю.
По дії
🖤Крем доволі ефектий в плані глибокого зволоження, миттєво живить шкіру. Шкіра на дотик дуже м'яка та гладенька. Відчуття зволоження протьогом всього дня.
Гарно загоює шкіру (він ніби заповнює подряпини), знімає почервоніння.
При тривалому використанні, шкіра стає більш рівною, і навіть колір шкірі більш здоровим!
Плюс крем дуже економічний в викор истані. І головне - це наш виробник!
Цей крем відповідає по всім параметрам, і задовольнив всі мої потреби (навіть більше ніж я очікувала!). Тож поки діють гарні знижки, щиро раджу його спробувати!🖤
Коментарі (0)