O’Ostah

#mostexpensiveproductsmakeupclub

#mostexpensiveproductsmakeupclub

Не можу сказати, що я фанатка люксової декоративки, у моїй косметичці немає нічого дорожчого за Метеорити. Догляд - лікувальний, а він дешевим не буває. Тому вирішила показати свої девайси для краси. Підбивати вартість не буду, щоб не засмучуватись… Хоча яке це має значення, якщо у моменти покупки я була щаслива☺️

Хотіла саме фен і саме у такій комплектації. Через місяць зрозуміла, що кейс - то меганезручна штука і докупила «косметичку», ціну якої називати соромно🤭 За два роки користування не знайшла жодної посіченої волосинки і скоротила час сушки волосся. Мінуси: старенький бейбіліс дозволяв тримати мʼязи рук у тонусі, тоді як дайсон не сприяє нарощуванню мускулатури)

Купувався як альтернатива лазерній епіляції для зони бікіні та рук. Не можу сказати, що ефект аналогічний лазерці, але робить свою справу малюк непогано. Роблю підтримуючі процедури раз на місяць, економлю час/кошти і навіть не думаю повертатись до звичайного гоління. Мінуси: процедура може бути дискомфортною, особливо у певні дні циклу.

Докладно про бентлі у світі зубних щіток можна почитати тут: https://club.makeup.com.ua/post/34742/

За 5 місяців моя думка не змінилась, щітка дійсно чудова і працює справно. Мінус тільки один: ціна.

А наостанок хочу поділитися з вами тим, що коштує дорожче, ніж оця трійка🙈 І вони настільки круті, що топ-3 виокремити ну просто неможливо!