#порожнібаночки
Найкращі засоби. Що куплю знову?
Вітаю, дорогенькі!
Маю засоби, котрі вже закінчилися та хочу поділитись враженнями від найкращих з них 💯
Отже, почну з засобу для вмивання
1) Bioderma Sensibio Cleansing Gel
Ніжно та обережно очищає шкіру. Підходить для надчутливої та атопічної. Делікатно працює, не викликає сухості та подразненнь.
10/10. Вже оновила цей засіб💘
Avene cicalfate+
2) Відновлюючий крем для шкірного барʼєра Avene cicalfate+. Чудовий крем, котрий я відкрила для себе не так давно. Мала дрібні червоні висипання, котрі свідчили про порушення шкірного бар єру. Цей засіб прибрав всі висипання та запобігає появі нових. Використовую його у вечірній рутині щодня. Дуже задоволена
10/10. Теж вже оновила його)🥰
Round Lab Sunscreen SPF50+PA++++
3) Найращий для мене сонцезахисний крем з березовим соком від Round Lab. Флюїдна текстура дуже легка та ніжна, що швидко вибирається в шкіру. Не потребує оновлення в межах міста протягом дня. Виготовлений цей крем на сучаних фільтрах. Подобається, що не створює жирну "маску", тож макіяж виглядає природньо з цим спф
10/10. Звісно що поновлюю! 😍
Скраб та крем Bioderma Sensibio Ar
Про скраб та крем напишу коротко
- Скраб виявився занадто "агресним" та не дуже дієвим. Як на мене, все таке краще використовувати щось більш делікатне, щоб не було подразнень
- Крем Bioderma Sensibio Ar. Крем дуже хороший, класно допомагає з розацеа, але влітку не маю потреби користуванні ним. Шкіра у мене зазвичай потерпає від розацеа в холодний період, тож влітку не користувалась ним. Зимою повернусь до нього обов'язково
Коментарі (0)