Hanna Domashenko

Avenue Des Parfums | Graceful Florence

Avenue Des Parfums - це український бренд парфумерії, що надає моментам нашого життя ароматного звучання!

Для знайомства з брендом я обрала аромат, що повертає мене у найкращі моменти нашого з чоловіком весілля... Як на мене, Graceful Florence - натхненний за настроєм культового парфуму від Armanі - Sі.

Graceful Florence - це шипровий аромат.

Початкова нота: чорна смородина
Нота серця: троянда, фрезія
Кінцева нота: амброксан, ваніль, деревні ноти, пачулі

Ця витончена, жіночна композиція звучить для мене яскравою, солодкою, пудровою ноткою. Нектар смородини на початку додає терпкості, але згодом розкривається чарівним квітковим садом троянди та фрезії! Деревні ноти, ваніль та амброксан в базі додають неймовірної стійкості аромату та елегантно звучать у поєднанні з мускусом.

Цей аромат для мене ніжний, пудровий, жіночний та неймовірно смачний! Він буде вдалим як на вечірній вихід, так і на повсякдень. Обожнюю, що він не давить своєю присутністю... з ним навпаки - розчиняєшся у хмаринці солодкого, квіткового саду!

На мені тримається 3-4 години. На речах - до 6 годин, а то і довше! Неймовірна стійкість! Адже об'єм 50 мл за такі гроші - це справжня знахідка! А ще у Avenue Des Parfums є пробники ароматів! Тому можна з легкістю взяти сет парфумів-хотілок і обрати свій аромат для закупів повного розміру.