#mostexpensiveproductsmakeupclub
Зазирнемо в мою косметичку?
Привіт, дівчатка!) Звісно я теж приєднуюсь до нашого косметичного двіжу. І вже готова показувати свої косметичні скарби. Але спочатку розповім про своє відношення до шопінгу в цілому.
Для мене важливо зберігати баланс між спонтанними та обдуманими покупками, щоб зберегти як фінансову стабільність, так і внутрішню гармонію. Спонтанні покупки можуть приносити миттєву радість і задоволення, додаючи яскравих моментів у повсякденність. Вони можуть бути джерелом натхнення, нових відкриттів і навіть маленької втечі від рутини. Однак, якщо зануритися у світ імпульсивного шопінгу, це може призвести до незапланованих витрат і навіть відчуття розчарування, коли емоції вщухнуть.
Тому баланс між спонтанністю та розсудливістю дозволяє знайти «золоту середину», де є місце для радості, але без шкоди для бюджету.
Отже, мій топ-3, два продукти - обдумані, один - спонтанність.
Dior Forever Couture Luminizer Highlighter Powder
В декоративній косметиці я притримуюсь принципа: менше - краще. Один, якісний хайлайтер, вже декілька років ідеально мені слугує.
Дуже стильний металевий корпус, який зо всім не затерається та не втрачає вигляд.
Добре наносяться на кісточку та передаються на шкіру.
Він прекрасно лягає на шкіру. Можна регулювати інтенсивність сяйва.
Мені дуже подобається, що з цим хайлайтером можна грати як завгодно. Можна носити як на щоденній основі, дуже красиво і тонко підсвітить шкіру в потрібних місцях і зробить її візуально набагато красивішою і здоровішою. Також можна використовувати і у вечірніх макіяжах, створювати ефект «вологої шкіри».
Lancome Teint Idole Ultra Wear 24h Longwear Foundation
З тональними засобами я експериментую дуже рідко. Цей тональний від Lancôme мій давній улюбленець, перевірений часом.
Він дає настільки красиве і невагоме покриття на шкірі, що зовсім забуваєш про те, що у тебе на обличчі є тональний крем. Нікуди не провалюється, навіть якщо є розширені пори, не підкреслює лущення.
Стійкість чудова, нікуди не спливає і не стікає. І головний, вирішальний момент, він зовсім не комедогений, жодних висипів або забитих пор не провокує. Одним словом - ідеальний.
Victoria's Secret
Ну, а тепер трішки про той самий момент “кліпнула очима”, а воно само. Така ситуація у мене виходить кожен раз коли у Victoria's Secret виходить нова колекція.
Спреї, лосьйони, кремчики, блиски летять в мою корзину, буквально самостійно. І це я ще мовчу про піжами та білизну. Колекція засобів цього бренду в мене справді не маленька.
Але сьогодні, про спонтанно замовлену косметичку, яка стала улюбленою.
Рожева, компактного розміру але достатньо вмістка. Також з нею в комплекті йшли шовкова повʼязка та резинка для волосся. А також камінчик Гуа Ша для масажу обличчя.
Це той випадок коли емоційна покупка принесла задоволення не тільки в моменті придбання, а радує кожного дня.
Дівчатка, радуйте себе покупками, саме такі маленькі радощі можуть стати джерелом натхнення та енергії. Але робіть це з розумом, щоб не опинитись в такій ситуації як головна героїня фільму «Шопоголік», доречі, хтось дивився?
Коментарі (0)