Мій рятівник шкіри го лови
Моя історія боротьби з лупою та що врешті-решт допомогло✅
Почну з того, що проблема лупи почала мене турбувати ще 1,5 роки тому. З цього часу я встигла перепробувати купу засобів. Спочатку я купувала засоби для свого сухого типу шкіри голови (після перших використань лупа зникала, і вже за тижден-місяць поверталася знов); потім почала шукати засоби саме з написом «Проти лупи» і найвдалішим варіантом виявився шампунь від Head&Shoulders з серії Deep Cleanse, але врешті-решт лупа знову повернулася.
Я почала вивчати питання і прийшла до того, що засіб потрібен лікувальний, спробувала аптечний шампунь Нізорал (спойлер: він не допоміг, єдине що свербіж став не таким сильним).
І ось в якийсь день я знайшла досить популярну серію Dercos від Vichy. Почала шукати відгуки, огляди на цю серію і нарешті знайшла рятівний, для мене, засіб, а саме Шампунь проти лупи посиленої дії Vichy Dercos Anti-Dandruff DS Treatment Shampoo для сухого типу шкіри, 200 мл.
Дівчата, це було щось неймовірне😍
Я протягом місяця (згідно інструкції) використовувала цей засіб кожне миття і лупа зникла зовсім. Зараз шампунем користуюся раз на тиждень і на даний час, все добре.
Про сам засіб: має аромат ліків, трав; помаранчевого кольору; піниться непогано; змивається добре; розхід: купувала шампунь (200 мл) у середині травня, зараз ще десь пів пляшечки.
При використанні спочатку очищую шкіру голови звичайним шампунем за типом шкіри, потім використовую Dercos.
☝🏻Одне застереження від мене: може сушити довжину волосся, тому краще використовувати додаткове зволоження у вигляді маски (в мене від Lador).
Дякую за огляд, чекаю у коментарях✨
Коментарі (0)