#Mostexpensiveproductsmakeupclub
Раніше я дійсно дуже любила люкс. Скупляла багато ліміток, новинок, любила новорічні колекції, той де Шанель. І вмістити в пост всі не можливо, але вибрала по суті щось базове і актуальне для мене на даний момент.
Практично єдине, на що я зараз витрачаю кошти з косметики-мініатюрки парфумів в оригінальних флаконах. Для мене ця колекція-єдине ціле, але якщо потрібно виділити один продукт, то нехай буде мініатюра парфумів Tom Ford Black Orchid. Я загалом дуже люблю парфумерію Tom Ford, Byredo і Killian теж подобаються, але далеко не всі, а от Tom прекрасний, саме його парфуми мені найбільше до душі, кожний аромат несе свій вайб, і серед ніші я не можу назвати їх спецефічними, при тому банальними.
А от декоративні продукти я не люблю їхні) За свою ціну нажаль зовсім не чіпляють.
Це здається єдина нішеві мініатюра в колекції, хоча в корзині в мене ще гріються дуже гарні міньки Byredo, та я все в роздумах чи варто, вони такі дорогі.))
Наступним скарбом хай буде палетка від ABH.) Я пам'ятаю скільки хейту викликала ця палетка після випуску, в тому числі і через ціну.) Але вона складається з пігментів, які самі по собі є доволі дорогі, палетка якісна і велика, тут стільки продукту, мені здається, що вистачить її на все життя.
Я хотіла палетку з яскравими відтінками, але тут є і базові кольори, що досить зручно)
Палетка дорога і серцю, адже я зробила з нею безліч яскравих макіяжів в клубі) я згад ую ті часи, коли ми з дівчатами проводили макіяжні челенджі) це було ще на початку)) сумую за тими часами))
Діор))) Саме з Діор почалась моя любов до люксу, коли я купила свій перший максимайзер, то просто стала фанатом! І продовжуючи знайомитись з косметикою бренду-мене сильно затягнуло в люкс. Я побачила велику різницю і до мене прийшло розуміння, що якість люксових засобів вражає!
Зараз звичайно і мас-маркет сильно став на ноги і підтягується за люксовими брендами, але років 5-10 назад різниця між ними була дуже помітною.
Я обрала саме олійку Dior, таяк це одна з останніх покупок бренду і вийшла мені найдорожче напевне.)
Я дійсно думала, може обрати щось від Шанель, в мене є гарні лімітки, але Dior закохав мене в люкс і він заслужив бути у трійці! Серед декоративних брендів, окрім Dior також маю любимчиків: Givenchy і YSL)
Ось такі мої топ 3) Зі всього асортименту насправді вибрати було не важко.
Коментарі (0)