Alina🍒

Joko Blend Scalp Peeling Scrub

Joko Blend Scalp Peeling Scrub

Вітаю🤍

З пілінгами для шкіри голови я познайомилась зовсім нещодавно, бо чомусь мене лякало подібне очищення🤷‍♀️

Але коли Joko Blend представили свою новинку, я зрозуміла, що мені це потрібно, тож запрошую до моїх вражень🌿

• скраб запакований у додаткову картонну коробочку у біло-блакитних відтінках, на якій є детальна інформація про засіб і як його використовувати
  • сам продукт знаходиться у тубі з м'якого пластику, яка зручно сидить навіть у мокрій руці
  • має доволі цікавий та незвичний для мене дозатор, який викручується і після використання закручується і ніби блокується "кліком", до речі, такий дозатор запобігає будь-яким незручностям при використанні і не треба морочитись з ковпачками

Об'єм: 125 ml.

• текстура у пілінга дещо зерниста зі зкрабуючими частинками, доволі густа та не розтікається
  • аромат у нього легкий та приємний, гарно відчувається ментол

Пілінг призначений, аби додатково очистити шкіру голови від забруднень та накопичення себуму, особливо у літній період, масаж пілінгом стимулює ріст волосся, а його регулярне використання у рутині зменшує запалення та подразнення та чудово зволожує шкіру голови🌿

• простий у використанні, оскільки все, що потрібно зробити, це нанести засіб на вологу шкіру голови та помасажувати до утворення піни та добре промити голову
  • скрабуючі частинки ідеальні за розміром і не травмують шкіру голову
  • в процесі масажу відчувається ментоловий холодок (кращого ефекту для себе і не вигадаю)
  • після використання пілінгу волосся помітно свіжіше та м'яке
  • найголовніше те, що використання пілінгу посунуло графік миття голови на пару днів, так як волосся залишається свіжим довше
  • економний у витраті

Я давно почала кайфувати від процесу миття голови, особливо відкриваючи такі чудові засоби для додаткового очищення + мега-дієві🌿

Тож якщо ви шукали ідеальний та ніжний пілінг для шкіри голови, то у Joko Blend такий є🤍

Дякую кожній за увагу✨