Joko Blend Scalp Peeling Scrub
Або посуваємо графік миття голови на кілька днів🌿
Вітаю🤍
З пілінгами для шкіри голови я познайомилась зовсім нещодавно, бо чомусь мене лякало подібне очищення🤷♀️
Але коли Joko Blend представили свою новинку, я зрозуміла, що мені це потрібно, тож запрошую до моїх вражень🌿
Дизайн🌿
- скраб запакований у додаткову картонну коробочку у біло-блакитних відтінках, на якій є детальна інформація про засіб і як його використовувати
- сам продукт знаходиться у тубі з м'якого пластику, яка зручно сидить навіть у мокрій руці
- має доволі цікавий та незвичний для мене дозатор, який викручується і після використання закручується і ніби блокується "кліком", до речі, такий дозатор запобігає будь-яким незручностям при використанні і не треба морочитись з ковпачками
Об'єм: 125 ml.
Текстура та аромат🌿
- текстура у пілінга дещо зерниста зі зкрабуючими частинками, доволі густа та не розтікається
- аромат у нього легкий та приємний, гарно відчувається ментол
У використанні🌿
Пілінг призначений, аби додатково очистити шкіру голови від забруднень та накопичення себуму, особливо у літній період, масаж пілінгом стимулює ріст волосся, а його регулярне використання у рутині зменшує запалення та подразнення та чудово зволожує шкіру голови🌿
- простий у використанні, оскільки все, що потрібно зробити, це нанести засіб на вологу шкіру голови та помасажувати до утворення піни та добре промити голову
- скрабуючі частинки ідеальні за розміром і не травмують шкіру голову
- в процесі масажу відчувається ментоловий холодок (кращого ефекту для себе і не вигадаю)
- після використання пілінгу волосся помітно свіжіше та м'яке
- найголовніше те, що використання пілінгу посунуло графік миття голови на пару днів, так як волосся залишається свіжим довше
- економний у витраті
Висновки🌿
Я давно почала кайфувати від процесу миття голови, особливо відкриваючи такі чудові засоби для додаткового очищення + мега-дієві🌿
Тож якщо ви шукали ідеальний та ніжний пілінг для шкіри голови, то у Joko Blend такий є🤍
Дякую кожній за увагу✨
Коментарі (0)