Ось це справжній детокс ефект
Це знахідка для жирного, комбінованого та проблемного типу шкіри 👌🏻
Я вже неодноразово писала, що люблю альгінатні маски бренду і вже спробувала у них їх певну кількість. Залишаю посилання на допис про одну з них, в якому ви зможете знайти відгуки і на інші маски бренду, які я спробувала раніше ⬇️
https://club.makeup.com.ua/post/43354/
Цього разу я вирішила спробувати ще одну маску від бренду з детокс ефектом та морськими водоростями 🌿
Маска, яка неабияк мене вразила і посіла почесне місце на моїй б'юті поличці 💕
Пакування, формат та розбір складу ⬇️
Знову ж таки взяла об'єм засобу 100 г - формат зіп-пакету. Я обожнюю альгінатні маски бренду, тому одразу беру середній формат пакування (він для мене доволі економний і його вистачає на декілька разів).
У бренда є також 20 г пакетики з масками для одного використання і 200 г баночки - найбільший формат.
На зворотній стороні є більш детальна інформація про засіб: склад, спосіб застосування та інше.
У складі містить:
Діамантову землю - складається переважно з останків діатомових водоростей. Дбайливо відлущує ороговіли клітин епідермісу, глибокого очищує пори і вирівнює загальний рельєф шкіри.
Альгінат (sodium alginate) - солі альгінових кислот/природні гелеутворювачі, які отримують з деяких видів морських водоростей, найчастіше - ламінарії. Зволожує та заспокоює шкіру.
Сульфат кальцію - очищує та матує шкіру.
Спіруліну - насичує шкіру корисними речовинами, виводить токсини, має омолоджуючу дію.
Токоферол ацетат (віт. Е) - антиоксидант, захищає шкіру від забруднення та інших факторів навколишнього середовища, які призводять до ознак старіння.
Екстракт спіруліни - підтягує шкіру, підвищує еластичність, надає сяйво. Ефективно бореться із запаленнями.
Ламінарію - зволожує, прискорює оновлення епідермісу, нормалізує сальну секрецію, має дезінфікуючу дію.
Цитрулін - підвищує еластичність, зволожує, захищає та зміцнює гідроліпідний бар'єр, запобігає втраті вологи, покращує зовнішній вигляд шкіри та колір обличчя, звужує пори.
Аромат, колір та текстура ⬇️
Аромат свіжий та дуже приємний, нагадує м'ятні цукерки, або колаген з м'ятою 🌿 На шкірі не так яскраво відчувається, як наприклад у мене було з іншими масками бренду.
Колір блідо-м'ятний, при контакті з водою набирає невелику насиченість.
Текстура сухого порошку, без сяючих часточок (бо в деяких масках бренду вони є, наприклад в моєї улюбленої з золотом, або колагеном чи з алое).
У використанні ⬇️
Для приготування маски нам знадобиться ємність, лопатка та мірна ложка. Відміряємо ложкою 20-30 г засобу та додаємо води практично в два рази більше 50-60 мл. Швидко замішуємо, аби вийшла однорідна консистенція густої сметани.
Я вже багато разів писала про способи приготування альгінатних масок, не хочу повторюватися. Якщо вам потрібно більше деталей, можете почитати інший допис, перейшовши за посиланням напочатку цього допису.
Наносила маску, звичайно ж на попередньо очищену шкіру обличчя, зволожуючи її тоніком/тонером, або сироваткою, важливо саме гелевою, не кремовою. Активи підбирайте під особисті потреби шкіри, бо під альгінатною маскою вони спрацюють ще краще 👌🏻Це може бути гіалуронка (для зволоження), або вітамін С (для освітлення постакне і надання шкірі природньо сяйва, рівного тону та здоровішого вигляду) та інші.
Тримати маску потрібно 20-25 хвилин. Після чого зняти її і змити залишки теплою водою, протерти обличчя паперовим (прибравши зайву вологу) та нанести свій подальший догляд.
Який ефект я отримала від даної маски❔
▫️зволоження та пом'якшення
Маска дуже якісно зволожує та пом'якшує шкіру
▫️очищення та розгладження
Помітила, що чорні цятки посвітлішали та деякі пори стали помітно чистіші. Завдяки цьому, шкіра була більш гладенька та рельєфна
▫️освіжаючий ефект та відпочивший вигляд
Маска добре освіжає шкіру (особливо це відчувалося у найспекотніші дні) та надає шкірі відпочившого вигляду
▫️матує та прибирає жирний блиск
Це наглядно можна побачити на фото
▫️заспокоює шкіру та зменшує запалення
Нещодавно, мене місцями добряче обсипало (так, так, не все так ідеально і я не просто так у своїх дописах пишу про свою проблемну шкіру, бо у мене є також постакне).
Використавши маску всього на всього один раз, я вже бачу як вона зменшує почервоніння та знімає запалення у даних проблемних місцях (вони як бачите зменшилися і на дотик вже не такі болючі).
*фото залишаю в галереї (пролистайте)
Маска мені прям дуже сподобалася, користуюся із задоволенням і впевнена, що точно буду її повторювати. Власницям комбінованої, жирної та проблемної шкіри, раджу звернути на неї увагу 🩵
І ще на ось таку масочку https://club.makeup.com.ua/post/31088/
Всім дякую за увагу 💕
Коментарі (0)