Milans

Пудра «фотошоп» Hourglass

Нещодавно я придбала нову пудру Hourglass Ambient Lighting Powder, але купувала я її десь тижні три 😂

Чому так? Тому що важко знайти її не тільки в online shopping, а й в of-lain 🤦🏻‍♀️ довелося постаратися щоб в «живу» побачити три відтінки які мене зацікавили, а саме

• Mood Light
  • Dim Light
  • Luminous Light

Я хотіли потішити себе пудрою ще декілька місяців тепла та літнього настрою, тому мене цікавили саме ці відтінки. Частіше за все я користуюсь тоналкою Estee Lauder Futurist Hydra Rescue SPF45, з травня по вересень відтінком 1N2 - Ecru, тому мене цікавили не найсвітліші відтінки пудри Hourglass, в інші місяці 1N0 - Porcelain. Допис на ці відтінки та порівняння 👇

https://club.makeup.com.ua/post/29906/

Тож Mood Light мене вразив, але якби я була трохи темнішою за тоном шкіри, це був би фурор, з розовою ніжною ноткою 💕 проте не мій варіант.

Довго обирала між Dim Light та Luminous Light…

Але Luminous Light в саме серденько ❤️‍🔥

Як описано в самому бренді, відтінок Luminous Light - Champagne pearl powder 🤩 саме з шампанським підтоном я й шукала.

Тепер хочу придбати ще й Diffused Light 🫶, на холодну пору року. Під світлішу тоналку.

Я довго намагалася зробити фото як на справді виглядає відтінок, проте це виявилось неможливим. Тому додам ще фото відтінків з описом, щоб було зрозуміліше. Чомусь в мене на фото він виходить зовсім не таким як є насправді.

Стосовно властивостей- він дійсно фотошопить шкіру, та звісно робить її сяючою. Проте відрізняється від метеоритів Guerlain які теж роблять шкіру сяючою. Любителям матової шкіри цей продукт точно не потрібен 😅