alena.rosee

#glassesday

#glassesday

Всім привіт ! 💕

Нещодавно мені (ну і не тільки мені , а і всім вам) написала в мессенджер прекрасна MAXIMOVA 🌷 щодо макіяж-челенджу.

4 березня - Міжнародний день людей , які носять окуляри.

Тому було запропонована ідея office siren makeup , макіяж «сирен офісу», або одним словом «стильна офіс діва» , але поки я працювала в офісі, як виявилось, я такий макіяж робила кожен день , Ахах , тільки без окулярів )))

#glassesday
#glassesday

Так як макіяж сирен офісу асоціюється з брендовими аксесуарами , то ж прийшлось взяти на годинку окуляри у сестри , бо своїх не маю (чи ще не маю 😁) , бо якось купляти в А. Щось за 50 грн не хотілось що б потім ті окуляри валялись десь )))

На цей макіяж зазвичай я витрачаю 15 хвилин, іноді якщо прискоритись - 10.

  1. Наношу базу під макіяж
  2. Наношу тон , в мене Кевін Айкон , прекрасний тональний , як би не цінник
  3. Консилером Too faced освітлюю шкіру , додаючи природній контур
  4. Основна фішка макіяжа - контур , додаю видимий контур , скульптор улюблений бюджетний, Colour intense, єдине що упаковка не дуже , але і ціна 40 грн.
  5. Палеткою хайлайтерів MAC додаю і румян, і сяйва , а пудрою Hourglass фіксую і додаю блюру.
  6. Брови як завжди , маст-хев, олівчик Maybelline та гель для брів Benefit
  7. Очі: спочатку наношу базу для очей too faced , потім додаю білий гелевий олівець Glambee у внутрішні кутики, тушую. Додаю світлий спаркл на білу підложку, сяючий дуохром на все око (до речі крутезний відтінок), все з нової палетки Y2K Dreamer Makeup Revolution . Далі додаю тінь , беру палетку Naked 2, це просто ідеальна офісна палетка з матовими та около матовими тінями від бежевого до темно - таупового. Ідеально тушуються , тримаються весь день. На нижне повіко додаю трошки олівця Golden rose , на верхне : олівець каял Лореаль та підводка Сефора.
  8. Туш, це Dolce Gabanna Devotion , про яку поки я зроблю допис , вона загусне 😁 але це мабуть найкраща туш , на очах вона всього лиш в 1 шар , а якщо нанести в 2 то будуть як накладні віі. При цьому вона не дратує очі , не сиплеться за день , дуже стійка в дощ. З будь - який вій зробить гарні навіть в один слой. Тепер це моя хотілка , але дорогувато по ціні.
  9. Губи : олівець хіт продаж Glambee 110, Nyx Soft Matte Los Angeles помада та краплинка блиску Fenti (писала про нього тут: https://club.makeup.com.ua/post/30756/)
  10. Ну і авжеж аромат. Щоб не травити колег, але і пахнути сучасно , я вибираю для офісу нового мішку Moschino Toy 2 Pearl ,який звучить сучасно , гарно , та має нереальну стійкість на весь день. Про Ведмедика писала тут і тут: https://club.makeup.com.ua/post/29069/

https://club.makeup.com.ua/post/26404/

Такий собі лакшері офіс Мейкап получився 🤩

Пішла трошки попрацюю 🤭 і повернусь згодом подивитись і ваші дописи 👏🏻