Розсипна матуюча пудра Eveline Matt My Day Peach

Розсипна матуюча пудра Eveline Matt My Day Peach
Розсипна матуюча пудра Eveline Matt My Day Peach
Розсипна матуюча пудра Eveline Matt My Day Peach

Цей 'чарівний' персик — моя перша розсипна пудра ever, термін використання близько місяця-двох.

Пудра упакована в компактну круглу пластикову шайбу з чорними та золотими надписами. Ці надписи за цей час щоденного користування все ще гарно тримаються.

Всередені була захисна плівка на отворах 👌 всього цих отворів 12 по 3-3,5 мм кожен. Дякуючи дівчатам зі спільноти я не відривала цю захисну плівку повністю адже продукту висипається забагато. По моїм відчуттям я зупинилась рівно на половині, тобто 6 таких отворів більш ніж достатньо.

Також під кришкою є пуховка, якою я зазвичай не користуюсь, тому вона новенька, зберігається окремо, про неї нічого сказати не можу. Я віддаю перевагу нанесенням пензлем, так зручніше обробляти зону нанесення та нашараровувати при необхідності. Нажаль дзеркальця всередені немає.

Аромат пудрово-косметичний з віддушкою хімозного персика. Це головний мінус як на мене, при нанесенні явно та різко відчувається, але через 3-5 хвилин стикає і стає комфортним, плавно стикаючи.

Текстура дуже ніжна,  розсипчата, мілкопомолена, якщо можна так сказати 😁 Легко набирається на пензлик, ніяких скупчень засобу у грудочки замінено не було.

Добре розподіляється по шкірі, при цьому не сушить шкіру, не викликає шелушінь. Відмінно зміцнює тональний засіб та гарно фіксує його. При легкому нанесенні загальний тон обличчя не вибілює, не помітний, нічого не приховує, тому недоліки не перекриє. Особисто я наношу пудру як останній штрих перед контурінгом сухими текстурами.

Також пудра допомогає запобігти появі жирного блиску, принаймні весь робочій день, тобто 6-8 годин, немає необхідності поправляти тон чи пудритися ще. Комфортна👌

Формат саме розсипчатої пудри мені дуже сподобався, з легкістю переживе падіння, це дуже зручно, особливо з малюком у домі 😁 А якщо ви спокійно ставитися до тимчасового аромату саме під час нанесення, сміливо рекомендую Eveline Cosmetics Matt My Day Peach.

Дякую за увагу ❤