☕️ Karina ☕️

JOLE ВІДНОВЛЮЮЧИЙ ЛАМЕЛЯРНИЙ КРЕМ

JOLE ВІДНОВЛЮЮЧИЙ ЛАМЕЛЯРНИЙ КРЕМ

Після консультації з косметологом даного бренду в мій догляд за проблемною шкірою з акне додали тонер з саліциловою кислотою та ось цей кремчик.

Залишаю посилання на відгук про тонер - https://club.makeup.com.ua/post/47013/

🩷Опис - це крем для обличчя, який має реанімувати суху шкіру, а також заспокоїти чутливу. Він містить активні компоненти, здатні налагодити внутрішні процеси клітин епідермісу та відновити їхню роботу. Це позбавить вас дискомфорту, свербіння і почервоніння, а також буде запобігати впливу зовнішніх факторів. Крем швидко вбирається і може використовуватися як денний і як підкладка під макіяж. Крем закриває лусочки рогового шару, тим самим захищаючи шкіру від пошкоджень.

🩷Особливості Lamellar Treatment Calms Redness Barrier Repaire від Jole :

  • відновлює шкірний покрив та забезпечує заспокійливий вплив;
  • зміцнює захисний бар'єр епідермісу;
  • вгамовує запалення та знімає подразнення;
  • дарує глибоке живлення та зволоження;
  • діє як антиоксидант та відображає роботу вільних радикалів;
  • перешкоджає зневодненню, появі сухості та лущення;
  • насичує клітини коензимом Q10, а також вітамінами С та Е;
  • мінімізує вплив навколишнього середовища.

🩷Пакування - м'яка туба білого кольору з кришкою формату фліп - топ. Надійно та зручно. На звороті зазначено склад, в чому полягає його дія, застосування, протипоказання, застереження та термін зберігання.

🩷Об'єм - 50 мл.

🩷Виробник - Україна.

🩷Аромат - приємна та ніжна, ненав'язлива віддушка.

JOLE ВІДНОВЛЮЮЧИЙ ЛАМЕЛЯРНИЙ КРЕМ
JOLE ВІДНОВЛЮЮЧИЙ ЛАМЕЛЯРНИЙ КРЕМ

🩷Текстура - білого кольору, кремова. Він середньої щільності. Доволі поживний, але не дивлячись на це поглинається легко.

🩷Інградієнти - Aqua, Panthenol, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Centella Asiatica Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Urea, Glycerin, Trehalose, Serine, Pentylene Glycol, Glyceryl Polyacrylate Algin, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Pullulan, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, Niacinamide, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Olivate, Sodium Acrylates Copolymer Polyglyceryl-4 Olivate, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Dipropylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Beta-Glucan, Phenoxyethanol, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Bisabolol, Ferulic Acid, Valine, Lisine, Serine.

2 елементи складу не знайдено.

🔵glyceryl polyacrylate algin - допустимо. Використовується в складі кремів і лосьйонів, зволожуючих засобів та інших засобів по догляду за шкірою.

🔵sodium acrylates copolymer - допустимо. Регулятор в'язкості.

Склад дуже радує.

Зараз коротко про головне :

  • Пантенол - загоювальна, зволожуюча та розгладжуюча дія.
  • Олія авокадо - антиоксидант, емолент. Містить корисні кислоти та вітаміни.
  • Центела азіатська - загоює, регенерує, нормалізує водносольовий та жировий обмін, підвищує пружність та еластичність шкіри, тонізує, стимулюють утворення колагену, зміцнює сполучну тканину. Нейтралізує вільні радикали.
  • Олія примули - містить корисні для шкіри кислоти. Має пом'якшувальну, поживну та ранозагоювальну дію, особливо при проблемній шкірі (надмірна сухість і лущення, наслідки псоріазу та ін). Хороший емолент, має антиоксидантну дію, ефективно зволожує.
  • Сечовина - зволожує, антисептик.
  • Гліцерин - це відновлючий шкіру компонент, тобто це речовина, яка природним чином міститься в шкірі, допомагаючи встановити нормальний баланс і зволоження.
  • Серин - амінокислота. Зволожує, бере участь у синтезі колагену. Необхідний для виробництва іншої амінокислоти, триптофану, яка прискорює процес загоєння ран і відновлення шкіри. Це проста природна молекула, яка бере участь у численних процесах шкіри, забезпечуючи оптимальне зволоження, покращуючи вміст дермальних волокон і стимулюючи загоєння.
  • Ніацинамід - покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди.
  • Ефір оливкової олії - Містить корисні для шкіри жири, які збігаються з власними жирними кислотами шкіри. Не тільки зволожує шкіру, але й надає їй корисні властивості. Він утворює плівку на поверхні шкіри, яка є свого роду оклюзійною плівкою. Однак це не викликає удушення шкіри, але не дозволяє шкірі втрачати власну вологу, яку вона вже має. Зміцнює епідермальний шар шкіри, забезпечуючи шкіру відсутніми жирними кислотами.
  • Лінолеова кислота - забезпечує бар'єрну функцію, вологість і «повноту», що не обтяжує шкіру. Вона зміцнює і захищає шкірний бар'єр, тим самим допомагаючи захищати від ультрафіолетових променів і забруднюючих повітря речовин, таких як дим, які викликають активність вільних радикалів, що можуть привести до появи зморшок і появі ознак старіння. Полегшує викликану сонцем гіперпігментацію.
  • Лінолева кислота - бар'єрна функція.
  • Екстракт насіння льону - протизапальна дія, антиоксидант. Зберігає життєво важливі компоненти шкіри від окислення та втрати їхнього впливу на структуру шкіри. Він також живить шкіру, оскільки жирні кислоти, що містяться в ній, так чи інакше пов'язані з власним вмістом жиру в шкірі.
  • Бісаболол - протизапальну, антибактеріальну та протигрибкову дію, заспокійлива.
  • Ферулова кислота - захищає шкіру від забруднення і радіації, які можуть привести до появи зморшок. Освітлювальна та протизапальна дія.

Склад безпечний, насичений чудовими елементами, які працюють на зазначені функції крему.

🩷Враження - це кращий відновлювальний та зволожуючий крем, який в мене був (корейські також ніщо в порівнянні з ним). Я дуже щаслива знайти такий засіб ще й від нашого виробника. Я вже переконалися, що це дієва косметика. У відгуці на тонер цього ж бренду Я прикріпляла фото, де можна побачити покращення стану.
Цей крем має приємний, ненав'язливий аромат. Текстура кремова, білого кольору, середньої щільності. Досить поживна, але швидко поглинається шкірою. Комедонів нових не викликає (пори не забиває), а навпаки - зменшує та заспокоює ті, що були раніше. Вже десь через годину після нанесення шкіра стає не такою червоною та подразненою. Зволоження достатньо. На крилах носа в мене інколи виникала сухість та лущення - тепер про них я можу забути. Склад насичений активними компонентами, які відновлять та покращать стан шкіри. Після нього не залишається жирного блиску, плівки на шкірі та відчуття "хочу це змити". Для мене він ідеал. Раджу також проконсультуватися та підібрати щось від цього бренду під ваші запити.

10/10

Всім чистої та здорової шкіри ✨️