Anna_feerie

Супер рукавички для домашнього манікюру

Супер рукавички для домашнього манікюру
Супер рукавички для домашнього манікюру

Після того, як я спробувала носочки для педикюру від Shelly, одразу захотіла ще й рукавички. Це надзвичайно зручний та ефективний помічник для домашніх процедур (бо я давно не ходжу до салонів, а всі б’юті улучшайзинги проводжу сама🙃). Так ось, тепер це для мене мастхев, адже так швидко та легко я ще не приводила свої руки до ладу, більше того, це не просто допомога в обрізанні кутикули, а ще й потужне зволоження шкіри, тож після процедури дійсно враження як після комплексу дорогих СПА-ритуалів)).

Супер рукавички для домашнього манікюру

В бренду є 2 формати таких рукавичок: по 10 та 25 штук. Кожна пара запакована в окремий пакетик, в середині якого знаходиться пара рукавичок та дві наліпки для фіксування на руках.

Рукавички щедро наповнені есенцією, в складі якого є мінеральне масло, жирні спирти, гліцерин, гідролізований колаген та кератин. Застосування дуже просте - дістаємо рукавичку, вдягаємо та фіксуємо наліпкою (на другій руці краще скористатися допомогою когось із домашніх, бо незручно клеїти фіксатор рукою, що вже в рукавичці)).

Тримати слід 10-15 хвилин, після цього часу змити залишки есенції (а її доволі багато, тільки подивіться😍) і можна переходити до манікюру. Одразу після змивання вже видно, наскільки зволоженою та гладенькою стала шкіра, просто краса!

Кутикулу я прибираю за допомогою щіпчиків від Staleks, так ось після рукавичок Шеллі це робити набагато легше і швидше, ніж зазвичай після розпарювання.

Ну, і власне результат - думаю, тут слова зайві, адже і так все видно)). Я навіть не стала підписувати колаж, бо мені це здається точно зайвим. Можу сказати, що українська косметична галузь мене дуже тішить, адже це справді висока якість професійного сегменту за помірні гроші. Поки що всі продукти від Shelly, які пробувала, мені підійшли, особливо раджу звернути увагу на їх манікюрно-педикюрну лінійку та креми для рук, вони крутезні).