Як ви боритесь з неприємним запахом ніжок?
Тема не дуже приємна, але від нещодавна ця проблема настигла й мене 😬
(Свої ніжки без педікюру показувати не готова, тому ловіть лапуськи моєї кицьки)
▫️Запах ніжок може залежати від багатьох факторів: починаючи від неправильного взуття, закінчуючи грибковими захворюваннями - в такому випадку слід звертатися до лікаря.
В мене ж ця проблема виникла це сталося саме через взуття.
Придбала нові чудові рожеві капці і за тиждень носки відчула такий жахливий аромат від них, вперше в житті! Вирішила їх випрати, думала це врятує ситуація, може через те що вони нові. Все наче було добре та буквально за декілька днів аромат повернувся. Тож не вагаючись капців я вже позбулася, а неприємний запах заціпився за ніжки!
◾Завжди двічі на день під час душу добре вимиваю ніжки дегтярним милом. Воно добряче справляєте з неприємними запахами вбиваючі мікроби. Має свій виражений запах, не ризький, просто може бути не всім приємне. Проте після миття на ногах воно не відчувається взагалі. Але навіть зараз це мило мене не дуже то й рятує, а пройшов майже тиждень як я ходжу взагалі без взуття вдома. Проте пів дня та неприємний запах відчувається на шкарпетках.
Вирішила додатково придбати спрей для ніг від Dr. Sante
Доволі бюджетний спрей, проте дає антисептичний ефект та попереджує прояв грибкових захворювань. У склад входять ефірна ментолова олійка та фарнезол, який запобігає розмноженню мікроорганізмів що впливають на запах.
На чисту суху шкіру ніг наношу не шкодуючи спрей на всю стопу, між пальчиками на поверх пальчиків. Даю декілька хвилин висохнути. Відчуваю ментоловий аромат з легкою отдушкою зеленого чаю. На ніжках відразу відчувається приємний прохолодок. Спрей не сушить шкіру ніг та не викликає подразнень. Ніякого відчуття пудри чи крохмалю (бо були такі спреї). Сам аромат ментолу не тримається довго, та це й мені не потрібно, головне щоб не було саме неприємного запаху після.
✅ Вже з першого ж нанесення результат є - протягом дня ніжки не так сильно пітніли та без якогось аромату аж до вечора! Нарешті. Не знаю як на довго вистачить пляшечки при щоденному використанні, при тому що й засобу я не шкодую. Але за такі гроші можна накупити багато 😁, тим паче що він дає. Точно буду користуватися й надалі, сподіваюсь що неприємний аромат ніжок зникне повністю і все стане як було.
Можливо, паночки, ви ще щось порадите: скраби, крема?
Коментарі (0)