Багацька Ірина

Літо у флаконі – Lalique Soleil

Ліричний відступ. Я, мабуть, рекордсменка із раптових зникнень з інфопростору.🙈Так складаються обставини, але краєм ока я все одно слідкую за клубом. Дівчатка ви всі неймовірні.🔥 Стільки нових облич і це прекрасно!

А тепер повернемось до парфумів. З першого розпилення аромат буквально огортає і занурює у літній вайб: сонячне світло, тепло, соковиті фрукти навкруги... Ці парфуми дійсно наче сонце у флаконі.🌞 Далі про те, яку саме історію розповідає мені Soleil.

Аромат Lalique Soleil неймовірно яскравий, іскристий, солодкуватий і ніжний. Розпорошую парфуми, заплющую очі і опиняюсь у залитому сонцем грушевому саду. Навкруги витають неймовірні акорди груші, карамелі, трохи мигдалю, а десь на фоні солодке праліне.

Це аромат теплого літнього дня, вечірок на березі Середземного моря, прогулянок сонячними вулицями Барселони...

Піраміда аромату:

• Верхні ноти – мандарин, гіркий мигдаль і кардамон.
  • В серці – груша, молоко, зацукрований мигдаль, карамель, кава і жасмин.
  • Завершує композицію– праліне, білий мускус і сандал.

На початку аромат відкривається цитрусами, я не відчуваю тут саме заявлений мандарин, для мене це скоріше збірне уявлення про цитрусові. Тут же долучається легкий мигдалевий акорд.

В серці композиції яскраво відкривається солодка, соковита, наче щойно зірвана з дерева груша. Вершкова карамель підкреслює характер композиції. Жасминовий акорд, в свою чергу, урівноважує цю симфонію.

В базі аромат стає спокійнішим завдяки томному сандалу, а мускус надає йому легку тілесність.

В піраміді заявлені також кава і молоко, але я їх тут майже не відчуваю.

Lalique Soleil ідеальний для літа... Але якщо прохолодними осінніми днями ви захочете повернутися у неймовірні, безтурботні літні спогади, то ці парфуми – найкраще рішення.