Чистикова Дар'я

#mostexpensiveproductsmakeupclub

#mostexpensiveproductsmakeupclub

Не скажу, що я схильна до коштовних покупок, я більше по імпульсивним, акційним та не люксовим 🤭 Для цього челенжу обрала найбільш практичну трійку:

✨️ Фотоепілятор i-LIGHT від Remington

Пам'ятаю як я тиждень читала відгуки, обирала, порівнювала. Зупинилась на IPL6750 і жодного разу не пожалкувала витрачені на нього кошти. Відпрацював на ура, потім лише підтримувала результат. Після вагітності та ГВ почала другу хвилю процедур, вже радію першим результатам після довгої перерви.

✨️ Chanel Coco Mademoiselle

Класика. Це один з тих ароматів котрі я взяла наосліп, мені просто хотілось мати Chanel. Не скажу, що часто ним користуюсь, лише під настрій, але обожнюю його всім серцем. Ніжний, жіночій та легкий аромат.

✨️ Термозахисна сироватка-філер для дисципліни та відновлення всіх типів пошкодженого волосся від Kerastase

Це один з подаруночків від Makeup Club. Добиваю свої запаси спреїв і буду починати тестити цю давню хотілку. Згодом обов’язково поділюсь враженнями.

Вважаю, що ціна не важливіша за якість та дієвість. Бажаю, щоб обрані товари і покупочки приносили вам задоволення та бажаний результат. Дякую за увагу ❤️