saumary

#mostexpensiveproductsmakeupclub

Привіт, дівчата! Загалом моя косметичка складається з бюджетних, але дуже хороших засобів, тому найдорожчі позиції було складно знайти.

Обрала по одному засобу з кожної категорії: парфуми, декоративна косметика та доглядова косметика.

З парфумів обрала свого фаворита – Burberry Her.

Це неймовірно смачний аромат, мені нагадує бакару, тільки солодку та полуничну. Детальніше зупинюсь на інших засобах, тому, що про ці парфуми я писала окремий допис.

Запрошую до перегляду: https://club.makeup.com.ua/post/36487/

З декоративної косметики обрала засіб яким майже не користувалась – Holy Land Cosmetics Double Action Drying Lotion Demi Make-Up

Підсушуючий лосьйон з тоном, колір якого мені зовсім не підійшов, від ну дууууже темний, тому я використовувала його на ніч, наносила точково на висипання і на ранок вони гарно підсушувались, а маленькі прищики взагалі зникали, але навіть з таким способом нанесення є великий мінус, так як це лосьйон з тоном, то на ранок вся подушка стає помарачево-бежевого кольору.

Хоч цей засіб і дуже дієвий, але він не зручний у використанні і колір занадто темний, тому підійде тільки смуглявим.

Останній засіб, з доглядової косметики, його я придбала нещодавно – Dr.Ceuracle Cica Regen Vegan Sun Gel SPF 50+ PA++++

Спершу мені пощастило отримати пробник цього крему безкоштовно, його вистачило десь на тиждень і за цей час я встигла закохатись, тому нещодавно придбала повнорозмірний засіб.

Чи було б вам цікаво почитати детальний допис про нього?