Vikulyk

Навіть після зміни відтінків, це мої улюблені олівці для губ

У мене як у всіх були улюблені відтінки 407 і 405, зараз після зміни їх висвітлили, але у лінійці є схожі кольори під номером 409 і 410, тому я сильно не засмутилась, тай все одно не такі вони вже і погані, стандартний нюдовий і рожевий, просто немає цієії припиленості.

Мій попередній лук спортився, фото обрізались І не видно номерів, тому я вирішила відредагувати, а після цього стався повний жах, позакидалось все порізане, по 2-3 рази, взагалі незрозумілі фото, нічого не редагується, я пробувала разів 30!!!тому вирішила, що простіше два луки збити в один пост, тут точно все має закинутись, бо гріх, щоб стільки свотчів пропало!

Навіть після зміни відтінків, �це мої улюблені олівці для губ

Олівці стали жирніші, але коли засихають то ефект такий же велюровий і пігментований, за що мені дуже подобаються ці олівчики, стійкість не втратили, номери 403, 408-трохи жирніші за рахунок того, що відтінок темніший, 405 і 407 трошки сухіші, але І значно світліші, що і логічно, тому 409 і 410 тепер фаворити, рука тягнеться частенько.)

Схожі за фінішем є олівці від Gade, але коли наслоювати чи намагатись щось поправити все починає неоднорідно лягати, з цими ж олівцями таких проблем нема і купити їх можна значно дешевше , також тішить, що нетреба виловлювати в продажі, як це було колись.

Запах дійсно став більш неприємним, я це зразу не відчула, але почитала жалоби і принюхалась) У старому теж був технічний запах, але тут він значно насиченіший, благо це не пахне від продукту, тому після нанесення на губах не відчуєте, надіюсь виробник всетаки поправить не зовсім приємний запах, або зовсім неприємний 😅

Загалом відгуки або "люблю" або "ненавиджу", тому краще потестити в магазині, благо наявність почала тішити, а я дуже їх люблю 😍