Мій найестетичніший крем для рук
Hedonic Hydrating & Recovery Day Hand Cream
Я дуже часто забуваю зволожувати руки...При цьому взаємодію із жорсткою водою та миючими засобами під час прибирання вдома. Так було до знайомства з Hedonic. Бренд створює красу, яку хочеться частіше використовувати 🩷
Серія засобів для рук включає: маску, нічний та денний креми для рук. Сьогодні розповім про денний.
Упакування заслуговує окремої уваги 🙂↕️
Картонна коробочка незвичної трикутної форми з цікавою застібкою. З обох сторін ніби вирізьблена назва бренду.
Також такі деталі як папір тіш'ю, додають святковості.
Але на цьому ще не все. Крем поміщений в картонне упакування,яке продумане до дрібниць,відкривається дуже оригінально.
Одразу є місце де надійно сидить металевий ключик.
І от провівши цілий ритуал з відкриттям крему ми нарешті можемо побачити не менш неймовірний рожевий флакончик.
Туба з алюмінію, міцна. Після використання деформується,але в цьому є своя естетика.
Що особливого у Hedonic Hydrating & Recovery Day Hand Cream?
Його склад
-комплекс амінокислот Prodew 500
- ніацинамід
- олія Ши
- екстракт алое
- центела Азіатська
- олія аргани
- Вітамін Е
- пантенол
І якщо усі інгредієнти були мені знайомі, то про "Prodew 500" я почула вперше. Треба зазначити,що цей компонент є тільки у складі денного крему.
Це комплекс амінокислот розроблений японською харчовою та біотехнічною корпорацією.
За рахунок підібраного комплексу,склад якого аналогічний клітинам нашої шкіри, підвищується поглинання вологи, рівень зволоженості, знижується сухість, активується метаболізм клітин і багато іншого.
Одним словом робить шкіру здоровою.
Prodew 500 ефективний не тільки для шкіри,а ще для волосся. Тепер буду шукати його у складі засобів)
Об'єм крему 75 мл.
Разом із металевою тубою і ключиком відчувається трохи ва га( а саме 100 г).
Розхід мінімальний,тому вистачить на довго. Хоча все залежить від частоти і кількості використання.
Кришка відкручується добре, із глухим звуком тертя алюмінію.
Так як це денний крем,то передбачається використання протягом дня, для підтримання зволоженості.
Але я використовую у будь-який час доби,бо нічного крему поки не маю.
Аромат - неймовірний 🩷
Я не зустрічала раніше щось подібне.
Він квітковий, ніжний,жіночний, при цьому пронизливий і яскравий. Його хочеться вдихати ще і ще. Я не можу виділити що конкретно я відчуваю в ньому, цей аромат потрібно лише відчути 🫶
Тримається на шкірі більше двох годин,поступово зникаючи. Найінтенсивніше відчувається у першу годину.
Консистенція теж дуже цікава. Має ніжний рожевий колір. Здається густою,але при розподілі тане і стає невагомою.
Вже після першого використання на шкірі, з лущенням від сухості, помітне покращення стану епідермісу.
Крем огортає шкіру надтонкою плівкою і одразу робить приємнішу на дотик.
Всотується швидко, не залишає жирності, липкості взагалі. Лише приємний аромат видає,що у Вас на руках нанесено щось.
З цим кремом мій догляд за ручками вийшов на інший рівень.
Кожне використання це як ритуал любові до своєї шкіри ❤️
Крем Hedonic Hydrating & Recovery викликає захоплення,кожного разу як беру його у руки.
Він не тільки гарний, а ще й дієвий, і з розкішним складом.
Думаю він може стати відмінним подарунком дорогій для Вас людині. А якщо оберете для себе - не пожалкуєте.
Велика гордість, що такі засоби від українського бренду 🙌
Коментарі (0)