SKOMSKA

Глиняна маска для обличчя від Sue

Я обожнюю глиняні маски , а особливо , коли вже не потрібно нічого змішувати , та вони вже готові до використання.

Тому маючи хороший досвід використання засобів від бренду SUE - я обрала маску для обличчя проти висипань "Зелена глина".

🔅Засіб представлений в зручній, сріблястій тубі, де вказана необхідна інформація.

🔅Має захисну мембрану, яку потрібно проколоти .

🔅Об'єм: 40g

🔅Дана маска для власниць жирного, комбінованого та нормального типу шкіри з висипаннями та/або чорними цятками.

🔅Текстура маски досить щільна, кремова, з маленькими вкрапленнями, має приємний оливковий колір .

🔅Аромат: чайного дерева, що переплітається з характерним для глини запахом.

🔅Компоненти та дія:

- Зелена глина нормалізує обмінні процеси, м’яко очищає шкіру від забруднень і токсинів.

- Гідролат розмарину захищає від хвороботворних бактерій, звужує пори, матує та усуває надлишок себуму.

- Активний компонент Ac.net надає бактерицидну дію.

- Олії календули, абрикосової та мигдальної кісточок зволожують, розгладжують і пом’якшують шкіру, покращують колір обличчя, прискорюють синтез колагенових і еластинових волокон.

- Panthenol активує регенераційні процеси.

🔅На очищену шкіру наношу маску тонким шаром, та залишаю на 15 хвилин.
При цьому не дозволяю масці висохнути - та час від часу зрошую обличчя звичайною, або термальною водою . Після цього ретельно змиваю. Та використовую зволожувальний крем.

Користуюсь маскою 1-2 рази на тиждень . Особисто для мене даного формату вистачило на 5 раз .

Враження:

🔅зручний формат туби, дуже практично для поїздо

🔅комфортний аромат , та текстура , яка легко наноситься

🔅після місяця використання я помітила, що маска добре регулює роботу сальних залоз і обличчя вже не так виблискує.

🔅нові запальні елементи не з'являються

🔅шкіра очищенна і при цьому засіб ніби має відлучуючу дію завдяки легким вкрапленням в текстурі, та делікатному скрабуванню в процесі змивання маски .

🔅 добре матує

🔅також відслідкувала, що пост акне трішки стало світліше

🔅не тестується на тваринах

🔅без продуктів нафтопереробки

🔅не містить етилового спирту

Чудова масочка, яка має гарну дію , рекомендую!