Глиняна маска для обличчя від Sue
🔅
Я обожнюю глиняні маски , а особливо , коли вже не потрібно нічого змішувати , та вони вже готові до використання.
Тому маючи хороший досвід використання засобів від бренду SUE - я обрала маску для обличчя проти висипань "Зелена глина".
🔅Засіб представлений в зручній, сріблястій тубі, де вказана необхідна інформація.
🔅Має захисну мембрану, яку потрібно проколоти .
🔅Об'єм: 40g
🔅Дана маска для власниць жирного, комбінованого та нормального типу шкіри з висипаннями та/або чорними цятками.
Текстура, аромат та компоненти
🔅Текстура маски досить щільна, кремова, з маленькими вкрапленнями, має приємний оливковий колір .
🔅Аромат: чайного дерева, що переплітається з характерним для глини запахом.
🔅Компоненти та дія:
- Зелена глина нормалізує обмінні процеси, м’яко очищає шкіру від забруднень і токсинів.
- Гідролат розмарину захищає від хвороботворних бактерій, звужує пори, матує та усуває надлишок себуму.
- Активний компонент Ac.net надає бактерицидну дію.
- Олії календули, абрикосової та мигдальної кісточок зволожують, розгладжують і пом’якшують шкіру, покращують колір обличчя, прискорюють синтез колагенових і еластинових волокон.
- Panthenol активує регенераційні процеси.
Процес використання та враження.
🔅На очищену шкіру наношу маску тонким шаром, та залишаю на 15 хвилин.
При цьому не дозволяю масці висохнути - та час від часу зрошую обличчя звичайною, або термальною водою . Після цього ретельно змиваю. Та використовую зволожувальний крем.
Користуюсь маскою 1-2 рази на тиждень . Особисто для мене даного формату вистачило на 5 раз .
Враження:
🔅зручний формат туби, дуже практично для поїздо
🔅комфортний аромат , та текстура , яка легко наноситься
🔅після місяця використання я помітила, що маска добре регулює роботу сальних залоз і обличчя вже не так виблискує.
🔅нові запальні елементи не з'являються
🔅шкіра очищенна і при цьому засіб ніби має відлучуючу дію завдяки легким вкрапленням в текстурі, та делікатному скрабуванню в процесі змивання маски .
🔅 добре матує
🔅також відслідкувала, що пост акне трішки стало світліше
🔅не тестується на тваринах
🔅без продуктів нафтопереробки
🔅не містить етилового спирту
Чудова масочка, яка має гарну дію , рекомендую!
Коментарі (0)