olenamoli

Мої санскріни (частина 1.)

Почнемо з четвірки санскрінів європейських виробників.

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily
- невагомий флюїд проти ознак фотостаріння SPF 50+

Текстура: рідкого молочка, майже не відчувається на обличчі. Не залишає блиску, комфортний.
Запах: відчутний парфюмерний, трохи нав'язливий.
Особливості: не тільки сонцезахист, але і містить антивіковий догляд
● 4% пептидів
● 2% ніацинаміду
● пробіотики та термальну воду Vichy.
●апатентована технологія NETLOCK для комфортного захисту без відчуття плівки на шкірі

● стійкий до піску поту та води.

Мої враження: Використовувала цей флюїд на морі, дійсно надійно захищає, після купання не оновлювала, захист залишався. Також на флюїд гарно лягає тональний, пудра.
Моя оцінка: 9/10

La Roche-Posay Anthelios UVmune 400 Invisible Fluid SPF50+ Fragrance Free

Отака довжелезна назва сонцезахисного флюїду 😄

Текстура: водичка. Я думала, що попередній Vichy рідкий, але ні - цей флюїд взагалі трохи густіший води, надлегкий. Так що відмазки: "Я не користуюся санскрінами бо вони обтяжують шкіру" бути вже не може.
Запах: зазначено, що без запаху, але щось легке косметичне все таки відчувається.
Особливості: підходить для чутливої та надчутливої шкіри, навіть при алергії на сонячні промені. Містить унікальну розробку для LRP – фільтр Мекзорил 400, який забезпечує захист навіть від дуже довгих UVA-променів.

Мої враження: те, що повинно бути "+", стало "-". Це рідка текстура, флюїд неконтрольовано виливається, незрозуміло, чи достатньо його наносиш. Періодично треба поновлювати, немає відчуття надійного захисту.
Моя оцінка: 7/10

La Roche-Posay Mela B3 SPF 30 - крем проти гіперпігментації шкіри та для запобігання її повторній появі
Ця серія засобів Mela B3 - цьогорічна новинка бренду. І якщо до сироватки у мене неоднозначне ставлення, то цей крем справив цілком позитивне враження.

Текстура: кремова, легка, схожа на корейські креми.
Запах: легкий косметичний, схожий на Vichy, але менш концентрований.
Особливості: не тільки сонцезахист, але й працює з постакне, шрамами, рубцями, пігментацією. Містить молекулу мелазіл (запобігє пігментації) та 5% ніацинаміду.

Мої враження: європейські санскріни завжди програвали корейським, тому що обтяжували шкіру, залишали масний блиск, липкість. І от нарешті є Mela B3 - абсолютно комфортний, надійний сонцезахист з додатковими ефектами. В мене маленький об'єм, щоб побачити всі заявлені можливості крему, але я точно хотіла б мати повнорозмір та перевірити їх.
Моя оцінка: 10/10

Lancaster Sun Perfect Highlighting Primer SPF 30
Цікавий бренд із Монако, спеціалізується саме на сонцезахисних засобах та автозасмагах.
Уважність - явно не про мене і те, що це база під макіяж я не помітила. 😄

По суті це тональна основа зміксована з хайлайтером. Соло на обличчі виглядає дуже дивно: блищить та сяє, наче гримом-бронзатом намастилася (знаєте, актори таке використовують, коли грають живих пам'ятників). Якщо зверху нанести ще тональний крем, то сяйво трохи зменшується, але все одно виглядаєш, як масний млинець, а на сонці світишся. Не дуже зрозуміла цей засіб та не знаю, як його оцінити. Може він більше для молоді, пляжного клубного відпочинку або на яхті біля Монако, де доцільно бути яскравою та помітною.💫