MELONI ШАМПУНЬ ДЛЯ ГЛИБОКОГО ОЧИЩЕННЯ
Для чого потрібен, як працює? 💞
Мені подобається продукція цього бренду. Вона чудово працює і ціна на неї супер. Це вже мій не перший засіб. Тому поїхали.
💞Опис - Шампунь глибокого очищення Deep Cleansing pH 8.1 – це інноваційний продукт, спеціально розроблений для тих, хто шукає ефективний засіб для очищення волосся та шкіри голови. Формула забезпечує глибоке очищення від забруднень, жирного блиску і залишків засобів для укладання, залишаючи волосся свіжим, легким і здоровим.
💞Як він діє?
- Глибоке очищення волосся та шкіри голови.
- Видалення забруднень і жирних відкладень, що накопичилися.
- Підготовка волосся до подальшого догляду та укладання.
💞Користь компонентів:
- pH 8.1 забезпечує ефективне очищення волосся, зберігаючи при цьому його природний баланс і захищаючи шкіру голови від подразнень.
- Олії персика і мигдалю, а також гідролізований протеїн пшениці живлять і зміцнюють волосся, надаючи їм здорового вигляду і блиску.
💞Як правильно використовувати?
- Змочіть волосся теплою водою.
- Нанесіть невелику кількість шампуню на долоні.
- Розподіліть шампунь волоссям і масажуйте шкіру голови, щоб створити піну.
- Ретельно змийте теплою водою шампунь.
- Повторіть процес за потреби.
- Після використання шампуню рекомендується використовувати кондиціонер або бальзам для забезпечення оптимального зволоження та живлення волосся.
💞Пакування - стильна туба білого кольору з рожевим логотипом бренду. Завжди подобався стиль їх упакування і цей раз не став виключенням. Кришка формату фліп - топ. Працює добре, надійна. Не протікає.
💞Об'єм - 250 мл.
💞Виробник - Україна.
💞Аромат - приємний, ніжний, ненав'язливий.
💞Текстура - прозорого кольору, рідкий (більш рідкий, ніж звичайні шампуні, але користуватися мені не заважає). Піниться добре.
💞Інградієнти - AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, GLYCERIN, LAURYL GLUCOSIDE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, SODIUM LAURYL GLUCOSE CARBOXYLATE, SORBITAN CAPRYLATE, PROPANEDIOL ARATE, LAURETH-3, DIPROPYLENE GLYCOL, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, POLYSORBATE-80, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, CITRIC ACID, PARFUM.
1 елемент складу не знайдено.
🟢Propanediol - безпечний. Характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
1 елемент середнього рівня безпеки.
🟠Parfum - Віддушка парфумерна.
В складі є протеїни пшениці, мигдальна олія, олія авокадо, гліцерин.
💞Враження - зазвичай я використовую безсульфатні шампуні. Приблизно раз на 4 миття використовую цей шампунь. Він рідкий, прозорий. Має приємний, ніжний, ненав'язливий аромат. Піниться. Добре очищує шкіру голови від щоденних забруднень, залишків стайлінгових засобів, але не до сильного відчуття скрипу. Промиваю волосся 2 рази, як і зазвичай. Я залишилася задоволена. Для кращого ефекту роблю перед ним пілінг.
Коментарі (0)