Одноразовий душ Estem Classic
Від парфумованих гелів до одноразового душу 😉
От і прийшов цей момент у цьому спекотному літі, коли у мене немає одночасно ні світла, ні газу. Ну що ж.. Одноразовий душ, це твій зірковий час!
Зараз швиденько поділюсь своїми враженнями та розповім, як користувалась. Одразу хочу сказати, що це справді доволі комфортний варіант, щоб швидко очистити тіло.
Зараз у мене варіант Classic, і у комплекті я маю: упаковку, на якій зазначена уся потрібна інформація; мильна губка 200×120 mm, з поліестеру 100%; рушник 500×300 mm, з віскози 50%, поліпропіл ену 50%.
Їх потрібно витягти з упаковки.
І покласти в упаковку губку. Губка має блакитні полоси, що на мою думку і якраз є миючим засобом, що у контакті з водою утворює піну.
У складі виробник зазначає, що є сульфати, ПАР, яблучна кислота, екстракт розмарину, екстракт зеленого чаю, олія з апельсинового цвіту, барвники та ароматизатор. Хоча у складі зазначений ароматизатор, ніякого запаху я не чула ні під-час утворення піни, ні під-час миття, ні після.
Ну а тепер в упаковку з губкою додаємо 25ml води, я як завжди, налила трішки більше. Це не вплинуло на утворення піни, та все ж. Стискаємо кілька раз упаковку. Піна утворюється досить пишна, дозволяє і справді очистити все тіло. Вона швидко утворюється і через кілька хвилин вона вже починає "стихати", тому це не той варіант, коли можна розслабитись. Та й одноразовий душ, знаєте, не для комфортних умов 🤷🏻♀️.
Губка трішки шорстка і завдяки цьому відчувається додаткове очищення. Піна добре розпридіється тілом, абсолютно без відчуття дискомфорту чи печіння. Після цього вона на тілі наче "затихає" та зменшується.
Ну і останнім етапом є витерти тіло рушником, він досить м'який та приємний до шкіри. Дозволяє м'яко витертись.
У кінці виробник вказує, що губку мочити знову не можна, весь цей набір потрібно скласти назад в упаковку та викинути.
А тепер про відчуття після використання.
Дуже приємний той момент, що немає відчуття липкості, а якраз є відчуття чистоти та навіть трішки свіжості. Звісно, не ті відчуття, що після душу, та всерівно відчувається, що тіло очищене. Після використання такого типу очищення, шкіра не пересушена.
Коментарі (0)