Olivia

Кремові тіні чи звичайні? Що вам більше до душі?

Я вже давно приглядалась до рідких тіней для повік Eveline Cosmetics Flower Garden 2in1 Base & Eyeshadow, бо хотіла спробувати нові текстури. Нещодавно таки придбала цей продукт, тому швиденько розповім про свій досвід використання:

🔸Бренд Eveline люблю, роками купую їх знамениту туш, тому зовсім не вагалась при покупці тіней.

🔸На момент покупки вартість тіней складала - 99 грн.

🔸Дизайн упаковки звичайний, швидше за все золотисті написи скоро зітруться.

🔸Обрала відтінок 01 - дуже красивий холодний рожевий колір (от би ще помаду таку знайти!).

🔸Тіні йдуть з аплікатором як у блиску для губ і ним дійсно дуже зручно набирати та наносити тіні.

🔸Тіні мають чудову пігментацію і створюють класний матовий ефект "димки", який можна нашаровувати, щоб збільшити щільність кольору.

🔸Знаю, що такий відтінок може додавати втоми погляду, створювати ефект заплаканих очей, але я дуже люблю рожеві тіні, вони класно підсвічують зелено-карі очі.

🔸Щодо стійкості - вона теж гарна, тіні спокійно витримують робочий день, під вечір на жирній шкірі можуть трохи скочуватися в складочку, але це некритично.

Підсумовуючи, скажу, що ці тіні мені дуже сподобались, але хотілося б більшу палітру кольорів. Також планую придбати схожий продукт від Lamel і порівняти їх.

А ви що скажете, рідкі тіні - це ваш продукт? Чекаю на вас у коментарях:)

І якщо ми вже завели мову про тіні, то у мене є огляд на палетку Paese Mattlicious, можете зазирнути у відгук: https://club.makeup.com.ua/post/20734/.