Кремові тіні чи звича йні? Що вам більше до душі?
Я завжди віддавала перевагу сухим тіням, але настав час щось змінювати:)
Я вже давно приглядалась до рідких тіней для повік Eveline Cosmetics Flower Garden 2in1 Base & Eyeshadow, бо хотіла спробувати нові текстури. Нещодавно таки придбала цей продукт, тому швиденько розповім про свій досвід використання:
🔸Бренд Eveline люблю, роками купую їх знамениту туш, тому зовсім не вагалась при покупці тіней.
🔸На момент покупки вартість тіней складала - 99 грн.
🔸Дизайн упаковки звичайний, швидше за все золотисті написи скоро зітруться.
🔸Обрала відтінок 01 - дуже красивий холодний рожевий колір (от би ще помаду таку знайти!).
🔸Тіні йдуть з аплікатором як у блиску для губ і ним дійсно дуже зручно набирати та наносити тіні.
🔸Тіні мають чудову пігментацію і створюють класний матовий ефект "димки", який можна нашаровувати, щоб збільшити щільність кольору.
🔸Знаю, що такий відтінок може додавати втоми погляду, створювати ефект заплаканих очей, але я дуже люблю рожеві тіні, вони класно підсвічують зелено-карі очі.
🔸Щодо стійкості - вона теж гарна, тіні спокійно витримують робочий день, під вечір на жирній шкірі можуть трохи скочуватися в складочку, але це некритично.
Підсумовуючи, скажу, що ці тіні мені дуже сподобались, але хотілося б більшу палітру кольорів. Також планую придбати схожий продукт від Lamel і порівняти їх.
А ви що скажете, рідкі тіні - це ваш продукт? Чекаю на вас у коментарях:)
І якщо ми вже завели мову про тіні, то у мене є огляд на палетку Paese Mattlicious, можете зазирнути у відгук: https://club.makeup.com.ua/post/20734/.
Коментарі (0)