Iryna Koval

Bibliotheque de Parfum I Want

Bibliotheque de Parfum – це справжня знахідка для поціновувачів витончених ароматів та естетики. Український бренд нішевої парфумерії, який вдало поєднує високу парфумерну майстерність з унікальним дизайном. Кожен аромат з цієї колекції – це не просто парфум, а ціла історія, представлена у вигляді вишукано оформленої книги. Ці парфуми не лише радують своїм звучанням, але й переносять у світ образів і сюжетів, кожен з яких заслуговує на окрему сторінку в вашій особистій історії.

Для себе я обрала аромат I Want, тож запрошую вас разом зі мною розкрити цю романтичну главу, наповнену загадковістю та пристрастю.

Багато хто порівнює I Want від Bibliotheque de Parfum зі знаменитим Tom Ford Lost Cherry, оскільки обидва аромати мають схожий настрій – солодка вишня з ноткою гіркоти. Однак I Want – це унікальний парфум, який має власний характер і неповторний стиль.

Цей парфум пронизаний бажанням і пристрастю, створюючи навколо свого власника ауру загадковості та привабливості. Відкривши його, одразу поринаєш у вирій почуттів, де кожна нота розкривається по-своєму, залишаючи після себе незабутнє враження.

Група ароматів: Солодкі та Фруктові

Верхні ноти: вишня, лікер, гіркий мигдаль

Ноти серця: вишня, слива, турецька троянда, жасмин самбак

Базові ноти: ваніль, пачулі, кориця, бензоїн, гвоздика, білий кедр, ветивер, сандал, перуанський бальзам, боби тонка

Верхні ноти: Перше знайомство з "I Want" починається зі свіжого і одночасно солодкого вибуху вишні, що наче наповнює простір навколо вас. Цей солодкий мотив доповнюється краплею лікеру, який додає аромату приємного алкогольного відтінку. Мигдаль приносить легку гіркоту, створюючи контраст, який підкреслює унікальність композиції.

Ноти серця: Коли перші ноти згасають, на перший план виходить серце аромату, де вишня знову заявляє про себе, але вже в поєднанні з соковитою сливою та квітковими акордами. Турецька троянда надає аромату ніжну, витончену романтичність, а жасмин самбак додає екзотичної прянощі. Цей квітковий дует надає аромату глибину і багатогранність.

Базові ноти: Завершує композицію складний базовий акорд, де поєднуються ванільна солодкість, пряність кориці, теплі ноти сандалу та бальзамічність перуанського бальзаму. Пачулі, ветивер і білий кедр додають аромату стійкості та шлейфовості, роблячи його насиченим і багатошаровим.

I Want – це парфум, що зачаровує своєю стійкістю та довгим коштовним шлейфом. Цей аромат здатний супроводжувати вас протягом усього дня, залишаючи на шкірі та одязі теплий, пряний відбиток. На шкірі аромат тримається до 7 годин, а на одязі – до наступного прання. Сміливо можу заявити, що це один із найстійкіших парфумів у моїй колекції.

I Want від Bibliotheque de Parfum – це не просто парфум, а ціла історія, яка розгортається перед вами з кожним новим вдихом. Це аромат для тих, хто цінує унікальність, глибину і загадковість. Сміливо можу заявити, що I Want відтепер мій новий скарб у парфумерній колекції.