Mila__Mi

Я і не очікувала, що він такий багатофункціональний

Я і не очікувала, що він такий багатофункціональний
Я і не очікувала, що він такий багатофункціональний
Я і не очікувала, що він такий багатофункціональний

Раніше я вже пробувала скраб від бренду
https://club.makeup.com.ua/post/29936/
і він мені дуже сподобався.

Тому, коли у бренда вийшла новинка, а це охолоджуючий скраб для ніг я звичайно ж не могла пройти повз. Я взагалі люблю новинки, а тут ще й новинка у такого класного бренду і з охолоджуючим ефектом, а зараз літо, ох це ж просто ідеально 🌿

Не затягую, а ділюся своїми враженнями ⬇️

Оформлення дуже приємне, враховуючи те, що через прозору пластикову пляшку видно колір скрабу, то і дизайн виходить такий, освіжаючий 🌿

*Під кришкою можна побачити захисну пластикову мембрану.

На боковій стороні баночки, можна знайти детальну інформацію про засіб: опис, призначення, склад, спосіб застосування та інше.

Склад містить такі компоненти як:
цукрозу - часточки цукру; дбайливо відлущуючи ороговілі клітини,зволожують та пом'якшення шкіру
кокоїл ізетіонат натрію - очищувач на основі кокосової олії, який утворює м'яку пінку і який здатен дбайливо очистити шкіру
ментол, олія м'яти та алантоїн - тонізують, освіжають, розгладжують та відновлюють шкіру; покращують кровообіг, допомагаючи зменшити набряки та втому в ногах.

Аромат це щось нереальне, пахне охолоджуючим ментолом 🍃 з лимонною ноткою. Дууже свіжий та максимально натуральний аромат. Як тільки його вдихаєш, то одразу пробуджуєшься, бо він так бадьорить.

Ну все, тепер я хочу собі гель для душу з таким ароматом і охолоджуючою дією. Я би ним користувалася все літо, особливо в найспекотніші дні 🧊

Колір кристальна бірюза, він прям який заворожує, така краса 😍

Текстура доволі крупних цукрових часточок в поєднанні з олією м'яти. Текстура більш щільна, аніж розсипчаста. В руці не осипається, якщо набирати його з баночки.

Даний скраб раджу використовувати на попередньо очищену шкіру тіла, аби пори розкрилися і його дія пішла в глибші шари шкіри.

Наносячи скраб на вологу шкіру, я роблю масаж круговими рухами. Хочу відмітити, що даний скраб я використовувала не тільки на ноги, а й на руки та плечі (бо цей ефект охолодження хотілося відчувати всюди 🤭).

При контакті з водою, скраб утворює легку пінку, чим дає додаткове очищення. Часточки як я вже сказала вище, доволі крупні, тому якщо у вас чутлива шкіра, то раджу використовувати скраб тільки на ногах, особливо на загрубілих ділянках.

Якщо ви, як і я любите більш грубіші скраби, то його спокійно можна використовувати і на інших ділянках.

Що ж по дії?
▫️очищує шкіру та пори (+ звужує їх)
▫️видаляє омертвілі клітини
▫️зволожує та пом'якшує шкіру
▫️освіжає та надає легку та приємну охолоджуючу дію


Ой, тут я можу довго про це писати, бо ось цей ефект охолодження, прям у самісіньке серце 💘 У спеку він тільки так і рятує, тому я і використовувала його і на руки на плечі (а хочеться нанести його на все тіло 😄).

Після скрабування, раджу ще потримати його на шкірі хоча б 5 хвилин. Охолоджуюча дія буде відчуватися на шкірі ще декілька годин після скрабування 👌🏻 Якщо виділити час і поскрабуватися зранку, а потім йти по справам, повірте мені, день пройде легше і ви як метелик будете пурхати.

▫️тонізує, зменшує набряклість в ногах та знімає втому
Тобто, він також підійде для вечірнього використання, коли ви за день втомилися, набігалися і відчуття, наче до ніг причепили гирю. Він відчуєте розслаблення та легкість в ногах.

І ще один плюс цього скрабу, він НЕ залишає на шкірі жирної плівки 👌🏻

Обов'язково буду повторювати його. І вам ДУУЖЕ РАДЖУ цей скраб, бо це щось на ідеальному 🌿