SUE | Сонцезахисний крем д ля обличчя з SPF 30
Рятівник для моєї шкіри з алергією на сонце
Моя літня рутина полягає з року в рік з того, аби уникати сонця та мастити на себе купу SPF! І я зовсім не схиблена на тому, аби зберегти таким чином молодість, я просто маю алергію на сонце, що робить життя нестерпним: і це навіть не про фізичний стан, коли виникає алергічна реакція, а просто від того, що набридає говорити людям, що я бліда не від того, що хвора😂
Одне діло знайти хороший SPF для тіла...а зовсім інша справа - для обличчя! Особливо, коли шкіра схильна до висипань. Але SUE має шикарний SPF для обличчя, що зайняв поважне місце на моїй косметичній поличці.
Про властивості крему
Крем розроблено на основі сучасних хімічних фільтрів та фізичного фільтру - оксид цинку. Вінмає жовтуватий відтінок та не містить яскравої віддушки. Він не лягає на шкіру білою маскою: після нанесення стає прозорим, а потім посту пово робить шкіру обличчя ніби оксамитово-матовою.
Не викликав жодного дискомфорту в плані появи нових висипань. Немає відчуття маски. Також часто наношу його у якості бази під макіяж: під пудру чи під улюблений тональний засіб. Він не скочується на обличчі та прекрасно поводить себе впродовж дня.
Моє враження
- якщо ретельно змивати ввечері макяж з цим СПФ - то нових висипів не буде;
- відмінно підходить для комбінованої/жирної шкіри;
- немає ефекту біло маски на обличчі;
- відмінно захищає від сонця як на відпочинку, так і в повсякденному макіяжі у якості бази;
- не жирнить обличчя, а навпаки має ефект матового фінішу.
Я закохалася в цей крем! Ообисто для мене - в ньому немає жодних мінусів! Якщо ви володарка жирної/комбінованої шкіти, то запевняю вас, це саме той сонцезахист, який ви так довго шукаєте, враховуючи потреби вашої шкіри!
Коментарі (0)