Знайомство з брендом AHAVA.
Чесні враження від тестувального набору HYDRATION & RADIANCE!
Завдяки MAKEUP Club мала можливість познайомитися з косметикою ізраїльського бренду AHAVA і готова з вами поділитися результатами. Сьогодні мова піде про набір пробників Hydration & Radiance. Він призначений для глибокого зволоження шкіри, відновлення сяйва та покращення текстури шкіри. Вік 18+.
До набору входить:
1. Грязьова очищуюча маска для обличчя.
2. Сироватка для обличчя з сумішшю мінералів Мертвого моря.
3. Крем-гель зволожуючий для обличчя.
4. Концентрована сироватка для очей з сумішшю мінералів Мертвого моря.
Раніше я не чула про бренд AHAVA. Це дивно, адже косметика доволі популярна і якісна.
Коротко про косметику AHAVA.
AHAVA — це ізраїльський бренд, відомий своєю косметикою на основі мінералів Мертвого моря. Бренд заснований у 1988 році й спеціалізується на виробництві засобів для догляду за шкірою, які містять натуральні інгредієнти з багатого мінерального складу Мертвого моря. Продукція AHAVA відома своїми живильними, зволожувальними й відновлювальними властивостями.
Індивідуальні особливості бренду:
🔵 Веганські продукти (AHAVA пропонує багато продуктів, які не містять тваринних інгредієнтів і підходять для веганів).
🔵 Гіпоалергенність (продукція бренду підходить навіть для чутливої шкіри, оскільки вона проходить суворі дерматологічні тести).
🔵 Екологічність: AHAVA дотримується принципів стійкого розвитку й відповідального ставлення до довкілля.
Продукцію тестувала протягом 5 днів днів (на стільки мені вистачило пробників). Тепер розповім про кожен продукт і враження від використання.
1. Грязьова очищуюча маска для обличчя AHAVA.
Продукт, який я ставлю на перше місце серед серії, бо вона дійсно топова і найбільш дієва.
Призначена для глибокого очищення шкіри. Вона видаляє забруднення, надлишки себуму і токсини, звужує пори, залишаючи шкіру свіжою, матовою та чистою. Маска на основі грязей Мертвого моря також сприяє заспокоєнню та відновленню шкіри, розглажуванню дрібних зморшок.
Як використовувала?
Наносила рівномірно на суху очищену шкіру обличчя, залишала на 10 хв (виробник рекомендує на 5-10).
Після нанесення відчувається спочатку приємна прохолода, далі легке пощипування. Маска за 10 хв повністю висихає на обличчі, далі змивала теплою водою, після протирала обличчя тоніком. У пробнику мені вистачило маски на 2 застосування.
Враження:
Після використання маски шкіра візуально стає світлішою, вона зменшує почервоніння і видимість пігментних плям (у мене влітку їх дещо прибавилось), звужує пори і матує шкіру, при цьому вона зволожена і не пересушена.
Маску я планую замовити у повному розмірі, вона ідеально підійшла для моєї комбінованої, проблемної шкіри.
2. Сироватка для обличчя з сумішшю мінералів Мертвого моря AHAVA.
Призначена для вирівнювання тону шкіри, зменшення пігментації та надання шкірі більш яскравого і рівного вигляду. Ця сироватка містить мінерали з Мертвого моря та інші активні інгредієнти, які допомагають зволожувати шкіру, зменшувати темні плями та захищати від впливу зовнішніх чинників.
Властивості засобу, як використовувала?
Консистенція напів рідка, аромат нейтральний.
Наносила на очищену суху (після тонізації шкіру обличчя та шиї) тонким шаром 2 р/д. Пробнику мені вистачило на 3 дні використання.
Враження:
Сироватка моментально поглинається шкірою, після неї шкіра на дотик ніби оксамитова і гарно зволожена. На мою пігментацію за час застосування не вплинула ніяк.
3. Крем-гель зволожуючий для обличчя AHAVA.
Призначений для інтенсивного зволоження шкіри. Він ідеально підходить для комбінованої та жирної шкіри, оскільки має легку гелеву текстуру, яка швидко вбирається, не залишаючи жирного блиску. Основне завдання цього крему — забезпечити тривале зволоження, покращити тонус шкіри та надати їй свіжого вигляду.
Консистенція середня, аромат мені дуже сподобався, він гарно виражений, мені нагадує лісну конвалію хоч у складі її немає, але я її чую 😅.
Наносила на очищену суху (після тонізації , нанесення однойменної сироватки) тонким шаром 2 р/д. Пробнику вистачило на 3 дні використання.
Враження:
Крем-гель лягає легко, з ним відсутні відчуття липкості і плівки, що ідеально для комбінованої і жирної шкіри. Шкіра з ним сяюча та есластична. Для сухої шкіри може бути недостатньо зволоження.
Концентрована сироватка для очей з сумішшю мінералів Мертвого моря AHAVA.
Сироватка-концентрат призначена для догляду за шкірою навколо очей. Цей концентрат допомагає зменшити темні кола, набряки та дрібні зморшки. Він містить комплекс мінералів із Мертвого моря, який зволожує, живить шкіру і робить її більш свіжою та сяючою. Засіб підходить для щоденного використання і допомагає відновити молодий та здоровий вигляд шкіри навколо очей.
Консистенція засобу гелева, колір перламутровий, ніби має блистівки.
Наносила масажними рухами на шкіру навколо очей 2 р/д.
Пробнику вистачило на 5 днів використання.
Враження:
Гель швидко вбираєтсья, не залишаючи липкості і блиску. Для молодої шкіри зволоження гарне, для зрілої може бути недостатнім. Засіб надає шкірі навколо очей здорового сіяння.
Висновок:
Засоби з набору Hydration & Radiance від AHAVA виявилися чудовим вибором для моєї комбінованої, проблемної шкіри. Кожен продукт виконував свої обіцянки, забезпечуючи глибоке зволоження, очищення та підтримання здорового вигляду шкіри, при цьому не спровокувавши висипань. Особливо мене вразила грязьова маска, яка ефективно очищує пори та зменшує почервоніння, не пересушуючи шкіру. Її планую повторити повному розмірі.
Дякую за увагу 🫶
Коментарі (0)