Олія-тінт для губ|Lamel
Огляд на номер 402,колір-рожевих цукерок🍭
Взагалі,обожнюю користуватися олійками,це так зручно,коли немає багато часу на макіяж губ або немає дзеркала,тому що я навіть без нього,можу наносити олійку і завжди задоволена результатом.Саме такою олійкою-тінтом не користувалась,тому було цікаво як буде виглядати на губах.
Тінт має пакування-тубу,яка має яскраво-рожевий колір,в тубі є довгий пензлик з незвичним для мене аплікатором,але ним зручно наносити олійку,за рахунок своєї будови та короткого ворсу,алікатор не охоплює забагато засобу.
Тінт доволі стійкий,оновлювати не потрібно кожну годину після нанесення,просто з часом губи стають менш рожевими,але загалом олія тримається стійко на губах.Тому повинен пройти довгий час,щоб колір почав бути менш насиченим.
Після нанесення-з'являється блиск на губах та глянцевість.Шелушіння,які є пом'якшуються,губи виглядають зволоженими та доглянутими.Цікаво те,що якщо нанести один не густий шар на губи,з'являться злегка помітний колір,а якщо два та більше шарів нанести олійки,колір буде все насиченішим.
Щодо збільшення губ-не помітила даного ефекту,проте такого результату і не прагнула від олійки.На мою думку,колір тінту є доволі універсальним та практичним.
Олійка має аромат,він не є хімозним або різким,звичайно-косметичним,але він майже не відчувається після нанесення на губи.
Якщо Ви в пошуках олійки-тінту,то зверніть увагу на цей варіант,тінт має суттєві переваги-від гарного вигляду на губах до не липкості після нанесення.
Коментарі (0)